Zi frumoasă, oameni dragi! Azi inaugurez o nouă rubrică, și anume Am fost și la… Am constatat că merg într-o mulțime de locuri poate pentru prima dată și nu vorbesc suficient de mult despre ele. Poate am încercat un restaurant nou, un loc de distracție sau un salon care mi-au plăcut (sau nu), așa că de ce să nu împărtășesc asta cu voi? Salonul Epsilon din Galați este primul loc din această rubrică. Ieri l-am vizitat, azi vă ofer impresii la cald!

Pentru că salonul Epsilon face 2 ani, au organizat Epsiloniada. Toată săptămâna se puteau face programări pentru diverse proceduri, împărțite pe zile. Fiecare zi a avut la alegere 2 tratamente, după cum urmează:

LUNI  (22 ianuarie, 8,00 – 20,00) – ZIUA ADOLESCENȚILOR. 1- Tratament antiacneic cu SHR lumina pulsată, 2- Peeling chimic.

MARȚI  (23 ianuarie, 8,00 – 20,00)  – ZIUA VIITOARELOR MĂMICI. 1- Vacuum pentru drenaj limfatic și pentru picioare si mâini umflate, 2- Relaxare şi drenaj la nivelul tenului cu vacuum facial şi masaj.

MIERCURI  (24 ianuarie, 8,00 – 20,00) – ZIUA ANTICELULITĂ. 1- Radiofrecvență cu crema Ecovital de remodelare, urmat de vacuum cu ulei de drenaj limfatic, 2- Împachetare cu fiolă şi cremă anticelulitică şi crio/terma gel.

JOI  (25 ianuarie, 8,00 – 20,00) – ZIUA FANELOR EPILĂRII DEFINITIVE cu SHR lumină pulsată. 1- Epilare corp: axilă SAU inghinal SAU inghinal total SAU degete mâini SAU degete picioare, 2- Epilare piele bronzată – axilă SAU inghinal SAU inghinal total SAU degete picioare SAU degete mâini.

VINERI  (26 ianuarie, 8,00 – 20,00) – ZIUA DE RELAXARE ȘI DETOXIFIERE. 1- Presoterapie, 2- Împachetări cu alge de la renumita companie Ecovital / Împachetări cu alge terma, tot din gama Ecovital.

SÂMBĂTĂ  (27 ianuarie, 8,00 – 18,00) – ZIUA IUBITOARELOR HIDRATĂRII. 1- Tratament hidratare cu produse PostQuam cu radiofrecvență, vacuum și masaj, 2- Tratament hidratare cu produse Yamuna cu radiofrecvență, vacuum și masaj.

DUMINICĂ  (28 ianuarie, 9,00 – 13,00) – ZIUA DOMNILOR. 1 – Epilat cu SHR lumină pulsată – contur barbă SAU barbă SAU barbă-gât SAU axilă SAU intersprâncenos, 2 – Slăbit zona burții prin vacuum.

Eu am ales o ședință de radiofrecvență și una de vacuum în ziua anticelulită. Am avut programare seara și am găsit salonul repede, e plasat ”la vedere”. Am fost întâmpinată cu un zâmbet și cu o băutură caldă, fapt pe care l-am apreciat enorm. Apoi am mers în camera unde urmau să se desfășoare procedurile și mi-au fost puse anumite întrebări și făcute măsurători. M-am simțit mai ceva ca la doctor 😀 Mi-a fost măsurată fiecare parte a corpului și ulterior, palpată, pentru determinarea gradului de celulită. Pe abdomen și fese am celulită gradul 1, iar pe coapse 1 spre 2. Pe șolduri am scăpat, am doar grăsime pufoasă. Vai, ce urât sună! Dar îi vin eu de hac!

Înainte de ședința de radiofrecvență se aplică o cremă de scorțișoară. Această procedură are ca scop încălzirea dermei până la 75 grade și ”topirea” celulitei. Se simte o ușoară senzație de încălzire, nu este dureroasă sau inconfortabilă, durează 30 minute, 15 la un picior, 15 la celălalt. Am uitat să menționez că eu am ales să aplic aceste proceduri pe zona din spatele picioarelor și a feselor.

Vacuumul este o procedură slab dureroasă, are mai multe intensități, dar fiind prima ședință, am păstrat-o la minim. Nu m-a durut, după câteva minute începi să simți ceva, dar nu e durere, căci te înveți destul de repede. E ca și cum ai trage cu aspiratorul. Scopul este de a drena grăsimea, deci ajută la eliminarea celulitei. Poți experimenta ceva vânătăi, depinde foarte mult de organism. Eu am rămas cu câteva puncticele, dar nu e nimic grav, vor trece repede, am problema asta frecvent.

Ședința mi-a lăsat o impresie foarte bună, fetele au fost super amabile, s-au purtat ireproșabil! Salonul Epsilon oferă și epilare definitivă, și tratamente faciale, de hidratare, pe alese. Găsiți mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook. Stați pe aproape, sunt oferte tentante în fiecare lună și e păcat să nu profitați de ele!

Deci, salonul Epsilon, primul luat la puricat, primește 5 steluțe din 5! Atmosferă plăcută, personal amabil, profesionalism! Voi mergeți la salon pentru diverse proceduri sau tratați cât se poate acasă?

26 Replies to “Am fost și la … salon Epsilon Galați

  1. Asa rasfat mai zic si eu,cine nu isi doreste sa fie frumoasa,orice femeie ba chiar si barbatii,sper sa fii multumita si sa fii foarte frumoasa dupa asa sedinte!

  2. nu prea le am eu cu mersul la saloane si zau ca nu m-as fi asteptat ca tu sa ai celulita. Esti sigura ca au masurat bine? 😀 De apreciat, desigur, ca te-au asteptat cu ceai cald, mai ales pe frigul asta.

    1. ahhh, nu-s eu asa slaba cum ma vedtei voi 😀 plus ca am invatat ca nu conteaza cate kg ai, celulita nu te ocoleste daca nu te intretii

  3. Eeee…rasfat! Si mie imi plac astfel de rasfaturi :).Cred ca primordial mie imi fac bine la “mansarda” si apoi la restul 🙂

    1. mie mi s-a parut super interesant! ar fi binevenita o “cura” de tratamente si o portie de alimente sanatoase, chiar sunt curioasa cum ar evolua in timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *