Duminică am participat la a 3a ediție Galați Beauty Swap și pot spune că așteptam acest eveniment încă din martie, când a avut loc a doua ediție. Îmi pare bine că s-a creat o comunitate frumoasă, cu multe fete (chiar dacă mai sunt și rău-voitori, noi nu cedăm și mergem mai departe), și că am ajuns să ne vedem destul de des! Ioana – despre ea, orice aș spune e destul de puțin. Scrie pe blogul One Day Butterfly, organizează toate aceste evenimente din zona noastră, are planuri mari… e neobosită! Și ne strânge pe toate laolaltă, iar asta spune multe! Nici nu știu cu ce să încep, am atât de multe lucruri pe care vreau să le împărtășesc cu voi!

Locația aleasă a fost 55 Pub, un loc tare mișto, cu terasă și un decor de vis, numai bun de poze! Și la baie m-am pozat dacă vreți să mă credeți, arăta într-un mare fel, ca și cum aș fi fost înconjurată de articole din ziare! Evenimentul a fost un pic structurat de data asta, iar brand-ul Regivero a avut exclusivitate. S-a vrut un eveniment care să aibă ca temă principală podoaba capilară, iar invitații, Samuel Maran de la Regivero și Iulian Pasare, Technical Sales Manager la Chemtech, au avut grijă să ne dea foarte multe informații.

A fost foarte fain, am făcut poze cu fiecare punguță de la fiecare brand în parte, am primit destul de multe lucruri, așa că perioada viitoare voi intra în forță în ele, în pare parte sunt branduri noi, cu care nu am mai luat contact, așa că o să fiu tare bizi! Sponsorii au fost numeroși, o să vă las afișul, să nu sar pe nimeni! Din păcate, cei de la Naturway și de la Bio Boutique nu și-au onorat promisiunea și nu au trimis coletele promise, deși au apărut pe afișul evenimentului.

A fost o zi frumoasă, plină de fete frumoase, a fost veselie, atmosferă plăcută și destul de agitată (era și normal, punguțe, plăsuțe… ziceți și voi!), foarte cald, ce-i drept, dar pentru mine a fost super! Ne-au vizitat, să zic așa, și 2 fete din Constanța – e vorba de Oprea Cami (Krmenslife) și de Alexandra Toderașcu (Zilnic pe tocuri), și de o fată din Craiova – Popescu Ionela (Notițele Ionelei). Comunitatea se mărește, nu mai e la nivel de Galați-Brăila, e în curs de expansiune! Asta nu poate decât să mă bucure.

În încheiere, vă las cu poze, să vedeți ce frumoase am fost toate!

Din păcate, în poza de grup am ieșit toate ciudat, ba unele se uitau ok, altele la alt aparat, ba pe unele din noi ne-a prins cu ochii închiși… nu vă dau să râdeți 😀 Dar una peste alta, chiar a fost ok, ne-am simțit de vis! Ne-a plăcut, abia așteptăm #4!

14 Replies to “A fost, a trecut, mai vreau! – Galați Beauty Swap #3

  1. Ma bucur mult ca esti incantata si de aceasta editie si ca am reusit sa va surprind placut cu noi brand-uri!
    Te astept cu drag si la urmatoarele intalniri! 💋💋💋

  2. De ce sa nu pui si poza de grup? 😀 Vrem si noi sa zambim, nu o pastratti doar pentru voi! Am vazut ca iar s-a lasat cu super multe cadouri. Mai faceti fata? 😛

  3. A fost intr-adevar o super intalnire. Cu fiecare editie e si mai bine si ne cunoastem si mai bine iar Ioana chiar face o treba excelenta. Pacat ca rauvoitorii stau la panda, dar nu-i lasam noi sa ne strice comunitatea aceasta de fete frumoase si istete.
    Abia astept sa va revad!! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *