Am tot discutat acest aspect pe blog și știți deja – o femeie trebuie să aibă grijă de ea! Chiar dacă nu se machiază, aranjează excesiv, o femeie e frumoasă dacă e îngrijită. Asta înseamnă unghii impecabile, curate, sprâncene pensate, mustață luată, etc. Da, sunt chestii de bun simț, epilarea nu mi se pare ceva rău (deși am văzut trendul ăla idiot cu Januhairy și pot spune că e extrem de scârbos!), așa că sunt lucruri minime de care trebuie să avem grijă. Nu trebuie să ai cele mai scumpe farduri sau cosmetice pentru a fi îngrijită. Apa și săpunul sunt sfinte, curățenia e mama tuturor, iar restul se fac pe parcurs. Și cel mai important, cu măsură! Hai să nu ne mai desenăm linii sau semicercuri în loc de sprâncene și să nu mai exagerăm cu genele false în miezul zilei sau la sală!

Bun-gust și cu măsură! Astea sunt cuvintele mele de bază când vine vorba de îngrijire. Iar cei de la PR Avenue, în speță Mariana Sebe, exact la asta pare că s-au gândit când mi-au trimis kit-ul format din 3 produse esențiale – Femino Help pentru unghii, Bonilash pentru sprâncene și Mascara Med XL, despre care am vorbit deja aici. Dacă un rimel e un rimel și face parte din rutina de make-up, celelalte două produse sunt făcute pentru a corecta și a ajuta. Curioase? Hai să vedem ce știu să facă!

Bonilash pentru sprâncene… mai pline!

Da, am avut problema asta acum ceva timp, nu știu dacă din vina mea – că pensez aiurea atunci când o fac și iau și ce nu trebuie. Cosmeticiana mi-a spus că mai așteaptă să îmi crească sprâncenele pentru a le da o formă mai ok, fiindcă erau mult prea subțiri. Am folosit cu conștiinciozitate Bonilash pentru că știam că am nevoie. Îmi cresc greu sprâncenele, extrem de greu! Adică… gândiți-vă că mergeam la pensat de maxim 3 ori pe an. În rest, creșteau fire răzlețe. Da, sunt și fire blonde, ce-i drept, deci se văd mai greu, dar totuși. Așteptam destul de greu pentru a corecta eventualele mele erori.

Acum, însă, am observat o diferență notabilă – după aproape o lună de utilizare, chiar am sesizat cum sprâncenele mele se mai ”umplu”. Adică mai cresc firișoare noi, par mai pline! La fel de blonde, evident, dar se potrivesc cu culoarea mea actuală :)) Bonilash arată inițial ca o mascara, până când o desfaci. Periuța, însă, nu e o perie propriu-zisă, ci e un burețel care se îmbibă în produs. Eu l-am folosit în fiecare seară, rar ratez câte o aplicare. Deci, consecvență! Și rezultatele vin! Are 3ml, dar e destul de spornic.

Femino Help pentru unghii mai tari

Și aici mă simt o persoană norocoasă, produsul a picat la țanc pentru că unghiile mele suferă. Nu știu din ce cauză, suspectez o lipsă de zinc, dar nu garantez. Totuși, se rup ușor și cresc destul de greu.

Femino Help unghii este de fapt un amestec de uleiuri naturale – argan, ricin, măsline, susan și avocado, ce ajută la renegerarea și hrănirea unghiilor și cuticulelor. Dacă în cazul cuticulelor, rezultatele au fost vizibile rapid, la unghii am observat o ușoară întărire până în momentul de față. Au reușit să crească un pic, dar destul de lent. Sper doar să nu se mai rupă prea curând!

Îmi place foarte mult mirosul produsului, e ușor dulceag, iar aplicarea e foarte simplă – se răsucește până la îmbibarea pensulei cu amestecul de uleiuri, se aplică pe unghii și se maseză. O să continui aplicările, chiar îmi doresc să am unghii mai lungi să sănătoase!

După cum observați, sunt puține lucruri de ținut cont atunci când vrei să fii frumoasă cu adevărat! Fără exagerări, îngrijire din cap până-n picioare, avut grijă de coate, călcâie aspre, păr unde nu trebuie, formă naturală a sprâncenelor… și restul e can-can!

37 Replies to “Frumoasă din cap până-n unghiile de la picioare!

 1. Sunt faine amandoua si am vazut rezultate in urma folosirii acestora, numai ca in cazul serului s-au vazut firicele noi ceva mai greu decat ma asteptam.

 2. Bonilash nu am incercat inca, dar Feminohelp il am si eu, sunt la al doilea flacon si imi place mult cum miroase si ce efect are asupra cuticulelor, dar si a unghiilor. Le da un luciu sanatos si cred ca sunt si mai tari putin, dar nu sunt sigura daca evaluarea este obiectiva sau doar mi se pare mie.

 3. Am si eu aceste produse, mai putin Bonilash pentru sparncene… ca la mine nu este nevoie, il am pe cel pentru gene. Femino help imi place foarte mult. Il folosesc pentru cuticule si partea de unghie care creste, chiar si atunci cand am unghiile puse cu gel.

 4. Cu sprancenele, am si eu aceeasi problema ca si tine si ma deranjeaza acest lucru tare mult. Sprancenele au un rol foarte important pentru fizionomie. Ma gandisem la un moment dat sa mi le tatuez. Deci ma tenteaza si pe mine acest Bonilash pentru sprancene

 5. Am vrut sa incerc si eu serul pentru sprancene Bonilash dar mi-am dat seama ca nu am nevoie fiindca am avut dintotdeauna sprancene groase si bine definite, chiar daca de cele mai multe ori ma pensez singura din comoditate. Oricum folosesc farduri pentru sprancene, cat despre unghii, de cand am renuntat la unghiile false nu mai am nici o problema cu ele. Sunt de acord cu tine ca o femeie trebuie sa aiba grija de ea si sa corecteze ce e de corectat, ca sa se simta bine in pielea ei.

  1. esti o norocoasa, mi-as dori si eu sprancene mai groase, dar asa e forma mea, mai subtirica. tot cu fardurile ma descurc si eu cel mai bine

 6. Atât serul pentru sprâncene cât și Femino help pentru unghii sunt produse interesante pe care îmi doresc să le încerc. Le am pe listă pentru proxima vizită la cumpărături.
  Sper să fie eficiente.

 7. Produse pe care fiecare femeie care se respectă ar trebui să le aibă! Am să încerc și eu Femino Help, și eu am probleme cu unghiile, se rup foarte ușor, și încă nu vreau să apelez definitiv la gel!

 8. Doamne si cat m-am ferit de ele pentru ca nu stiam nimic de aceste produse!:)) am sa cumpar si eu Bonilash ca se pare ca la mine cresc firele razlete unde vor si am la spatii goale de ajung de fiecare data la cosmeticiana trebuie sa imi vopsesc sprancenele ca sa para mai dese:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *