Genți, poșete, plicuri de ocazie sau rucsacuri, toate sunt accesorii de nelipsit din recuzita unei femei. Indiferent de vârstă, de statut sau de mediul de viață, absolut fiecare din noi are o geantă preferată pe care o ia cu ea oriunde merge. Fie că dorim să epatăm sau pur și simplu vrem ceva practic, astăzi țin să vă spun că pe Joolar găsim orice model ne dorim, pentru orice moment al zilei / serii. O să încerc să le grupez cât de pot de bine, au destul de multe produse, iar prețurile încep de la 32 lei pentru rucsacuri și 49 lei pentru gentuțe. Dar, să vedem ce putem găsi pe site:

  • Rucsacuri sport

Sunt persoane care au nevoie de ele la sală, la o plimbare îndelungată, la o drumeție. Sunt persoane care sunt adeptele stilului sport, astfel că pentru ele, acest tip de geantă e cel mai potrivit! Unde mai pui că sunt foarte multe modele, care mai de care mai colorate, și nici prețurile nu-s de speriat!

 

  • Rucsacuri casual

La ora actuală sunt preferatele mele! Nici prea sport, nici prea feminine, încăpătoare și atrăgătoare, rucsacurile de acest gen sunt de-a dreptul practice și elegante în același timp. Ele se potrivesc atât la ținute mai simpliste, la blugi și adidași, cât și la o rochiță mai pretențioasă și tocuri. Eu nu le-aș schimba cu absolut nimic, sunt utile, îmi ajung pentru chei, portofel, telefon și câteva alte nimicuri, dar nu plec cu toată casa după mine.

  • Genți de mână

Sunt acele genți care au baretă pentru a fi purtate în mână,pentru comoditate. Dacă umerii sunt mai problematici sau geanta este destul de voluminoasă, e mai ușor de cărat. Vin în multe modele, sunt pătrate, dreptunghiulare, au poate un detaliu simpatic (eșarfă, breloc pufos) și pot fi folosite atât ca și geantă casual, de zi, cât și pentru școală.

  • Genți de umăr

Mai comode pentru mine sunt gențile de umăr, mi se par mai practice, fie că le purtăm clasic, pe umăr, sau tip poștaș. De obicei aleg genți mai puțin voluminoase, pentru strictul necesar, dar mă îndrept spre modele mai neobișnuite. Am găsit pe site-ul Joolar chiar această geantă rotundă, care este pur și simplu de vis!

  • Genți de seară

În cazul unui eveniment, cele mai potrivite sunt gentuțele finuțe, de seară. Acestea pot fi oricât de glamouros preferați, cu condiția să balanseze ținuta. Eu aleg de obicei rochițe mai simple, așa că pot accesoriza cu o minune sclipicioasă sau prețioasă!

  • Genți de maternitate

Ce mi-a plăcut foarte tare la Joolar este existența acestor genți de maternitate, încăpătoare și pline cu tot ce trebuie! De fapt, modelul ales de mine are și gentuță pentru apă, saltea pentru scutece și mânere detașabile.

Toate produsele lor sunt extrem de faine, iar prețurile sunt ok. Pe lângă genți și rucsacuri au și fulare, eșarfe, bijuterii, portofele sau ochelari de soare. Și să nu uităm că nu doar femeile sunt răsfățate, ci există pe site accesorii și pentru bărbați și copii. Pe mine cei de la Joolar chiar m-au convins! Vouă ce modele vă fac cu ochiul?

 

4 Replies to “Cele mai frumoase genți și rucsacuri le găsești pe Joolar

  1. ca design imi plac mai mult rucsacurile casual, dar cred ca mi se potrivesc mai degraba cele sport, ca hainele mele mai mult spre varianta asta inclina. Imi place ca au tot felul de accesorii misto la preturi bune. Chiar am ochit un portofel rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *