Trăim într-o lume tehnologizată și oricât am spune noi că nu e așa, suntem dependenți de telefon, tabletă sau calculator. Ne fac viața mai ușoară și e mai simplu să te afli în contact cu toată lumea prin intermediul lor. Putem vedea oameni plecați peste mări și țări,putem afla unde e copilul nostru în orice moment, putem să salvăm evenimente importante și să ne rezervăm biletul la film atunci când suntem în autobuz și ne întoarcem de la muncă. Totodată, foarte important mi se pare și aparatul foto, fie că e compact sau DSLR. Păstrează toate amintirile și îl consider unul dintre gadgeturile fără de care n-aș putea trăi.

Pe lângă aceste aparate indispensabile, sunt anumite accesorii pentru ele care ne ajută să extindem memoria, să le protejăm sau să le extindem funcțiile. Din această categorie fac parte cardurile de memorie, husele, foliile, adaptoarele, camerele web, căștile sau lucrurile de genul ăsta.

Cardurile de memorie sunt recomandate pentru telefoane, tablete sau aparate foto. Ele au avantajul de e dubla sau multiplica memoria internă a dispozitivului. Sunt carduri micro SD, macro, cu posibilitatea de a fi adaptate. De exemplu, eu folosesc carduri memorie atât la telefon, cât și la aparatul foto. Apoi descarc pozele direct în laptop, pentru că am adaptor. Și scutesc timp cu trimisul prin bluetooth sau mess sau mai știu eu ce minuni. În plus, ele nu mai au prețul de pe vremuri, când un card de memorie era destul de scump. Acum, oricine își permite să-și ia un card de minim 64 gb și sigur nu are cu ce să-l umple!

Cel mai simplu e să cauți pe net ce card vrei, se livrează direct la tine acasă și ai garanția că e ok. Ai o varietate de modele și capacități de stocare, deci ai de unde alege! Tot aici găsești și accesorii pentru aparatul foto, eu am pus deja ochii pe câteva, întrucât m-am îndrăgostit de DSLR-ul pe care mi l-am luat!

Voi ce părere aveți – suntem sau nu dependenți de gadgeturile moderne?Oare mai putem trăi ca acum 20 de ani fără telefoane și fără calculatoare de ultimă generație?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *