Ziua bună, oameni dragi! Sâmbătă, 13 ianuarie, nu a fost o zi cu ghinion, cum s-ar putea crede, ci o super zi pentru comunitatea bloggerițelor de beauty din zona Galați-Brăila. A avut loc primul eveniment dedicat fetelor care scriu despre cosmeticale, și anume Galați Beauty Swap #1. Nu știți cu câtă nerăbdare am așteptat această zi! De multe ori am vorbit cu Georgiana de la Frumusețea vorbește cât de mișto ar fi să ne întâlnim și noi, așa cum fac fetele în alte orașe. Și iată că Ioana de la One Butterfly Blog a făcut posibil lucrul ăsta!

Ne-am întâlnit la Boulevard Pub, la ora 13, și am fost mega surprinsă să văd câte fete care scriu sunt în zona noastră! Numai noi am plecat 7 din Brăila, eu cu Georgiana, Paula, Violeta, Mădălina, Valerica și Ana Maria, și am mai întâlnit acolo încă 12 fete cochete. A fost… de vis! N-aș putea exprima în cuvinte cum m-am simțit. Ok, am avut parte și de un eveniment mai nefericit, care implica o cafea, dar știți cum e… totul e bine când se termină cu bine!

Am plecat de acolo cu foarte multe cadouri, după cum se vede în multitudinea de plăsuțe prezente, dar despre ele o să scriu treptat, în funcție de cum le folosesc. Oricum, sunt produse care acoperă toate categoriile și chiar merită încercate! Avem de toate, ca să aveți un spoiler, vă spun că e vorba atât de make-up, cât și de tratamente de remodelare și creme naturale.

La Galați Beauty Swap s-a râs, s-a glumit, am ascultat-o pe Alina, Sales Manager la Yves Rocher pe zona Galați, pe Iulian, de la salonul Yuli&Miha, am aflat lucuri foarte interesante despre cum au evoluat consumatorii din țara noastră, despre falsuri și profesioniști. Reprezentantul Bionike a spus câteva cuvinte despre produse, pe care abia aștept să le încerc, iar Cristina, de la salonul Cochet, ne-a vorbit un pic despre make-up-ul profesional și importanța unor produse de top.

Pe lângă toate acestea, am făcut și swap. Eu am plecat încărcată de acasă, cu o mulțime de produse care nu erau ok pentru mine. Am avut și oje, și parfumuri, și de toate! Și ăsta a fost un mare avantaj, pentru că am schimbat câte ceva cam cu toată lumea! Ba chiar și la capitolul cărți am fost o fericită!

Cu asta am plecat de acasă…

Și cu asta m-am întors! Nu mai știu exact ce am swapuit, dar sunt mândră de mine că am scăpat de 3 parfumuri.

Ne-au fost alături : Yves Rocher, Prăvălia cu cosmeticale, Flormar, Gerocossen, Atelierul Ralucăi, Green Lab, Paula’s Choice, Arboria Plant, Beauty Barometer, NOTE Cosmetics, Salon Yuli&Miha, Salon Mon Charme, Salon Cochet, Presa Galați (Facebook aici), Makeup Shop, 7th Heaven, Himalaya Herbals, Thai Spa, Mayie, Elemis – ADDA Shop, Fragonard, Gerlinea, Bionike, Klarra Cosmetics, One Gym, One Butterfly Fashion Store.

Pentru mine a fost prima experiență de acest gen și chiar mă bucur că am participat la prima ediție Galați Beauty Swap. Deja se pregătește cea de-a doua, unde Ioana ne promite surprize și mai și! Abia aștept!

24 Replies to “Galați Beauty Swap #1

  1. Sa mai organizati astfel de intalniri pentru a face schimb de experiente. Si voi dar si noi avem de invatat din aceste intalniri.

  2. Sunt faine astfel de întâlniri și e interesantă însăși experiența de a cotrobăi printre lucrurile pe care le-au adus celelalte fete… savuram treaba asta și dacă nu găseam nimic să mă tenteze. :))
    Să te bucuri de produsele luate la schimb și primite!

    1. ai dreptate, si mie mi-a placut sa-mi bag nasul prin toate produsele :p totusi, ma bucur ca am reusit sa fac multe schimburi si sa vin acasa cu produse noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *