Înainte de ziua mea de naștere am avut curiozitatea să intru în Marrionaud și să mai zgâiesc ochii pe acolo. Dat fiind faptul că anul trecut am primit de la Geo un set super drăguț, am zis să-mi încerc și eu norocul. Așa că m-am uitat și am măsurat toate produsele, dar parcă nu mi-a sărit nimic în ochi. Nu știu, cred că nu e ok să îmi iau eu cadouri, că nu le nimeresc. Poate de ciudă, din faptul că iar reușisem să nu iau nimic, am hotărât să nu plec totuși cu mâna goală, ci să iau un set, până la urmă. Așa că am mizat pe florile de portocal prezente în gama AAA Floral. Setul pe care l-am luat eu conține 3 produse – gel de duș, cremă de corp și cremă de mâini. Crema de corp am oferit-o cadou, eu am rămas cu celelalte 2.

Ambalajul gamei AAA Floral este chiar luxuriant, a fost primul lucru care m-a atras. Și asta chiar înainte de aromă! Mi-a plăcut cutia în care au fost ambalate, dar și recipientele lor. Sunt făcute din material flexibil, ca să nu te chinui la ultimele picături din tub. Poți consuma totul foarte ușor. Crema de corp am oferit-o Sabinei pentru că eu nu mă omor după acest produs în general și deja am o colecție impresionantă, așa că nu avea rost 😀

Gelul de duș cu flori de portocal

O să încep cu gelul de duș din gama AAA Floral, așadar, fiind primul care mi-a picat în mâini. M-a impresionat în mod plăcut prin textura și consistența sa. Nu este foarte lichid, dar nici cremos. Este destul de fluid, portocaliu-transparent, iar spuma pe care o face… este absolut delicioasă! Nu stau să mă rog de el, din puțin se face mult! Miroase foarte drăguț, nu știu exact cum miros florile de portocal, dar gama asta e ușor amăruie. Mă exprim aiurea, nu? Mmm… mai exact, e dulceag-amăruie, de fapt, ca o coajă de portocală. E adevărat, mirosul nu persistă foarte mult timp.

Crema de mâini cu flori de portocal

Crema de mâini este destul de cosistentă și are 60 ml, deci o să mă acopere ceva timp! Îmi place mult textura ei și faptul că intră repede în piele. Nu are o putere de hidratare extremă, dar mirosul îmi place foarte mult. Eu o reaplic la câteva ore sau dacă bag mâinile în apă, pentru a fi sigură că sunt protejată. Am observat o tendință a mai multor branduri să își asemene ambalajele cu cele de la L Occitane. Cel puțin, așa îmi pare ambalajul cremei de mâini.

Ca si design, pot spune că aceste produse chiar arată foarte fain! Ca și funcționalitate, mi-ar fi plăcut ca gama AAA Floral să aibă o persistență a mirosului mai bună. Dar… nu le poți avea pe toate! Voi ce descoperiri ați mai făcut în ultima perioadă?

30 Replies to “Gama AAA Floral by Marionnaud – yay or nay?

  1. Ahaha, ma regasesc total in vorbele tale: “Mi-a plăcut cutia în care au fost ambalate, ” :)))
    Sotul meu glumeste pe tema asta. Nu conteaza ce primesc, important e sa fie intr-o cutie draguta, pe care mai tarziu o pot recicla :))
    Nu am folosit produsele acestea, dar imi place mult ambalajul, foarte feminine.

  2. Si eu vroiam sa spun ca ambalajul ma duce cu gandul la L Occitane, dar se pare ca nu i-au copiat si la capitolul calitate. Oricum eu ador mirosul de portocale iarna si acum am in baie un gel de dus cu miros de portocale, un produs romanesc care imi place foarte mult, l-am luat de la farmacia Richter si mi-am comandat de la Avon un diffuzer de camera tot cu miros de portocale deci Orange rules!

    1. iarna, portocala e printre aromele mele preferate! desi pot spune ca scortisoara si anasonul, de exemplu, imi plac mult mai mult

  3. Cat de feminin arata! Imi place extrem de mult ambalajul lor floral! Cu aroma dulce nu prea ma impac eu, insa m-ai facut curioasa cum se prezinta 🙂

  4. Ca si design recunosc ca sunt de top. Imi place mult si mie ambalajul. Ar fi fost placut ca mirosul acela placut sa fie mai persistent. Eu am descoperit cateva produse noi de la Nivea si ma impac bine cu ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *