Neața bună, oameni dragi! Testez cu drag și spor produse noi și mă bucur să le împărtășesc și cu voi! Azi vorbim despre gama cu struguri roșii de la Bottega Verde, din care eu am 3 produse. Am ales aroma asta din multele disponibile pentru că îmi plac aceste fructe și în stare naturală, și sub formă de suc, și ca aromă, deci am considerat că e cea mai potrivită pentru a fi deschizătoare de drumuri. Dar să trec la subiect:

Deodorantul de corp cu struguri roșii

E printre cele mai yummy produse de acest gen pe care le-am încercat. Cine m-a mai citit știe că în fiecare vară o cam dau pe această categorie pentru că mi se pare un mod bun de a te răcori și de a căpăta o aromă discretă. Vara urăsc cel mai mult parfumurile tari, stridente, în cantități industriale, pe care am observat că le folosește din ce în ca mai multă lume. Înțeleg, vrei să folosești un parfum – alege o variantă fresh, fructată, nicidecum ceva dulce și greu, să muți tuturor nasul din loc! Și mai ales, să nu-ți vină vreo idee pentru a acoperi alte mirosuri! Apa și săpunul sunt primele lucruri pe care le folosești dimineața (eventual și pe parcursul zilei).

Aș putea vorbi despre asta toată ziua, însă nu vreau să vă plictisesc. Deodorantul cu struguri roșii este recomandat pentru a fi folosit la axilă, dar eu nu am făcut așa. În primul rând conține alcool, ceea ce nu-l face potrivit pentru acestă zonă, iar în al doilea rând, eu am nevoie de ceva foarte eficient împotriva transpirației, nu prea pot risca. Dar l-am folosit ca spray de corp, atât seara, cât și dimineața. L-am aplicat pe mâini, pe picioare și pe abdomen, iar pielea mi-a mulțumit. E răcoritor, ai o senzație plăcută la aplicare, iar ce-mi place mai mult e că parfumează discret pielea și se menține câteva ore. Nu lasă dâră în urmă, dar dacă dai cu mâna pe la nas vei simți aroma de struguri. Are 125 ml și preț foarte bun, ținând cont că ajunge pentru minim o lună (eu n-am consumat nici jumătate).

struguri rosii 3Săpun cu extract de struguri roșii

De fapt, acest produs a fost oferit la comandă, dar n-am putut să mă abțin. Miroase foarte bine, nu mă așteptam să fie așa parfumat. Aceeași aromă, este un săpun destul de măricel (150 g), deci cred c-o să mă țină mult timp! Curăță bine pielea și n-o usucă, ceea ce e un mare plus.

struguri rosii 4Gel de duș delicat cu struguri roșii

Este produsul care m-a încântat cel mai puțin în ceea ce privește aroma. Mă așteptam la ceva mai intens, similar cu deodorantul. Cred că săpunul miroase mult mai tare decât gelul de duș. Dar la alte capitole nu ai ce-i reproșa. Face spumă bogată cu o cantitate mică, prețul e foarte bun în raport cu volumul oferit, ambalajul te atrage din prima (la fel ca la toată gama). Nu usucă pielea, eu n-am simțit că ”strânge” după folosire. Poate fi folosit și ca spumant, dar acest lucru îl afli dacă descifrezi printre picături scrisul de pe ambalaj, care nu are și o etichetă în limba română (un mic minus pentru mine).

struguri rosii 2Nu uitați să intrați și voi pe site-ul Bottega Verde, unde aveți cadouri oferite la orice comandă: săpun solid, săpun lichid, gel de duș sau cremă de protecție pentru mâini, în funcție de valoare. Eu zic că merită, ținând cont că au reduceri frumoase (eu tânjesc după setul complet cu iris – 5 produse). Nu uitați că primii 20 de cititori ai blogului, așa cum v-am anunțat și-n review-ul trecut, au o reducere de 10% folosind la finalizarea comenzii codul PAGINI. Ce spuneți, sună tentant? Eu sunt mulțumită până acum de produsele lor, îmi place în special gama de arome. Îmi place ca totul să aibă un miros diferit, de aceea e primul lucru după care mă ghidez. Voi ați încercat produse de la Bottega Verde? Cum vi s-au părut?

struguri rosii

5 Replies to “Gama cu struguri roșii – Bottega Verde

  1. Eu inca n-am incercat nimic de la acest brand, dar ma tenteaza. Am tot vazut review-uri si intr-o zi chiar o sa plasez o comanda cu vreo 3 geluri de dus cu arome diferite. Insa astept sa mai consum din cele pe care le am deja. 😀

    1. eu m-am indragostit de deodorant. m-as da toata ziua cu el. da o senzatie tare placuta de racoare. si spumantul mi-a placut mult! o sa-ncerc sa-l folosesc si pe acesta cu struguri pe post de spumant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *