Seara bună tuturor. Știu că e destul de târziu, însă am vrut totuși să aștern aici câteva gânduri la început de 2024. Nu suntem în primele zile, însă tot în ianuarie ne aflăm, așa că momentul e oarecum ok. Anul a început cu liniște, pot spune că nu am avut parte de vremuri grele. Nu am avut nici concediu, e adevărat, așa că sunt destul de obosită, însă aștept zilele libere din februarie pentru a mă odihni. Până atunci, mă bucur de faptul că am un program fix, că munca e ok, că în sfârșit pot spune că am un job mai bun. Nu contest faptul că îmi plăcea în vânzări, dar sincer, vine o vârstă când e mai greu să lucrezi cu oamenii și să convingi. Pur și simplu nu mai ai răbdare. Nu știu voi, dar pentru mine contează foarte mult programul la 8 ore cu weekend liber.

Dacă din punctul de vedere al jobului nu îmi doresc decât putere de muncă, din punct de vedere personal, în primul rând îmi doresc sănătate. Vreau să ajung la donarea de sânge, să îmi mențin frecvența la patru luni, pentru că mă simt bine așa. Vreau să merg la sală de cel puțin 3 ori pe săptămână. Până una-alta, am reușit să fac asta. Săptămâna trecută, pe data de 2 ianuarie, am făcut abonamentul și am început să merg. Trebuie să îmi reintru în formă și să mă mențin. Totodată, sper să mai și dau jos 2-3 kg. Dar cel mai important e să mă simt eu bine în pielea mea.

Sper ca în 2024 să fiu la fel de fermă în ceea ce privește oamenii și limitele. Aș vrea să fiu mai flexibilă în ceea ce îi privește, dar… ewww, people! Am învățat să spun nu și știu că asta îmi va fi ușor de realizat. Știu că e cea mai bună decizie pentru mine, deoarece e cel mai important să am o minte liniștită. Sper să îmi păstrez oamenii frumoși aproape de sufletul meu.

Anul acesta sper să călătoresc mai mult. Am învățat că nu chestiile materiale contează, ci emoțiile. E mult mai fain să faci amintiri decât să strângi lucruri. Cu siguranță voi face mai multe lucruri pentru mine. Prin asta enumăr și cititul, e tot pentru relaxare și pentru a-mi îmbogăți viața.

În ceea ce privește cumpărăturile, sper să fiu mai cumpătată și să nu mai cumpăr impulsiv. Oricum nu mă știu așa, însă e bine să mai setez niște obiective. Gen să termin întâi din ce mai am pe parte de make-up înainte să mai cumpăr ceva de genul. Se aplică și la haine, am destule și nu văd motivul pentru care aș mai lua cine știe ce. Și gata cu rochiile, că oricum nu le port!

Anul 2024 se anunță unul bun. Voi trage mult pentru dorințele mele, pentru visele mele, pentru toți cei dragi mie. Visez la liniște, sănătate și reușite. Voi la ce vă visați și ce v-ați propus pentru acest an?

3 Replies to “Gânduri pentru 2024…

  1. Da cel mai mare obiectivitate e sa ma recuperez după o fractura de tibie și peroneu, după scoaterea tijei și șuruburile, sper sa ma recuperez repede.

  2. “Sper să îmi păstrez oamenii frumoși aproape de sufletul meu.”
    Din moment ce ați scris asta, e evident că e un mesaj cam fără “mesaj”. Că (cum ați scris mai sus, că puteți spune nu) ideal e să putem viețui MAI ALES cu cei care ni se par “nefrumoși” sufletului nostru. Atât anticii cât și contemporanii au dedus această concluzie, iar sinceritatea, cât de înaltă vom fi simți-o, nu poate bate aceasta… știți dvs, că nu degeaba aveți blog.
    Cu stimă,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *