Atunci când te hotărăști să îți construiești o casă, nu e suficient să ai pur și simplu construcția. Nu se termină totul aici, e mai mult decât atât. În afară de casa propriu-zisă, mai ai nevoie de o curte, de un garaj, un foișor, loc de joacă… Și mai ales pentru a le reuni pe toate și a te simți în permanență în siguranță, ai nevoie de un gard. Împrejmuirea casei se face cel mai ușor cu ajutorul unui gard de aluminiu, care nu e nici exagerat de scump, nu e nici greu de făcut și chiar are un aspect frumos. Vorbesc în principiu despre lucrările realizate de cei de la Davos Europe, care mi-au atras atenția prin ceea ce au reușit să realizeze.

Aceștia au în portofoliul lor numeroase lucrări – garduri și porți din aluminiu, care se diferențiază de concurență prin estetic deosebit, durabilitate în timp, soluția tehnică abordată, prețul accesibil și respectarea termenelor stabilite. Produsele Davos Europe poartă amprenta proprie, dar se oferă și posibilitatea de a personaliza în funcție de preferințe.

În 7 ani de lucrări se pot lăuda cu peste 500 de proiecte duse la capăt cu succes, 480 de clienți mulțumiți și 1300 de zâmbete, cum se exprimă ei. Pe lângă porți și garduri, ei mai produc uși de intrare și balustrade din aluminiu. Misiunea și viziunea lor este simplă, dar eficace – orientarea spre client și spre nevoile acestuia, responsabilitatea, nu doar față de oameni, ci și față de mediu, caută cele mai bune și curate soluții, dar și dezvoltarea personală și profesională a angajaților, fapt foarte important și de lăudat. Asta face compania un bun angajator, apreciez enorm că se gândește și la oameni mai departe de afacere. Fie că vorbim de garduri sau porți de aluminiu, Davos se angajează să furnizeze cele mai bune produse, la cele mai înalte standarde.

La gardurile concepute de ei se pot atașa, ca să zic așa, porți automate, deci sunt în ton cu tendințele actuale. Sunt practice, utile și comode, nefiind nevoie de modificări substanțiale. Materialele folosite sunt dintre cele mai bune, de aici și rezistența în timp. Nimeni nu vrea să schimbe gardul o dată la câțiva ani din cauza ruginei.

În plus, în luna septembrie, cei de la Davos Europe au o ofertă de nerefuzat – 25% reducere la orice comandă, plus transport și montaj gratuit oriunde în România. Sună bine, nu-i așa? Eu una clar nu am mai văzut oferte de genul, așa că ar merita profitat. Dacă ți-ai făcut casă de curând sau crezi că ai nevoie de-o schimbare, poate acum e momentul să o faci ș i să alegi produse profesionale.

Mai multe informații găsiți și pe pagina lor de Facebook. Pe ei îi găsiți pe DN 26 – Prelungirea Foltanului, cod 807325, Comuna Vânători, județul Galați, sau la telefon 0728 033 599. Au program până la ora 17, ca orice firmă atentă atât cu clientul, cât și cu angajatul. Dacă ai nevoie de porți de acces, garduri de aluminiu, vrei să dai o față nouă spațiului tău, cei de la Davos chiar te pot ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *