Neața bună, oameni dragi! Chiar credeați că pot sta liniștită în ceea ce privește culoarea părului atât de mult timp? De fapt, așa aveam în intenție, să știți. Asta până când am fost la magazinul cu produse confiscate și am găsit minunile de vopseluri de la Garnier The Vivids. Nu le-am văzut până acum în comerț în niciun magazin / hypermarket, așa că am rămas un pic fascinată de culorile pastel, roz, lila și albastru, și chiar mi-am dorit să le încerc. Noroc că eram blondă, erau șanse să se prindă! Pe păr închis la culoare, greu de crezut, nu specifică să aibă și decolorant în compoziție, deși o fată mi-a arătat că ei i-a deschis părul șaten închis. So… nu garantez nimic :))

Am ochit 3 culori, și anume Pastel Pink, Lavander Purple și Aqua Blue. Albastru nu am luat încă, am zis să le încerc pe cele mai deschise. Dar nu e timpul pierdut, mă știți doar! Nu eram hotărâtă să încerc nici rozul prea curând, mi-a plăcut perioada de blond, ce-i drept. Acum am decis să mai las și părul să crească și eventual să îl mai închid treptat.

How it really works Garnier The Vivids?

Cutia conține cam aceleași lucruri ca o cutie normală de vopsea – tubul cu cremă, emulsia oxidantă, mănuși, instrucțiuni și un plic de balsam. Ce mi-a atras atenția e că se vrea a fi o vopsea permanentă. În general, culorile mai turbate sunt semipermanente sau se duc în câteva spălări. Să vedem cum se va comporta aceasta.

Nu mi-a trebuit prea mult să mă vopsesc, având și părul scurt, n-am avut nevoie decât de jumătate din cantități. Asta înseamnă că voi avea pentru încă o vopsire. Am așteptat 30 de minute, apoi doar am clătit și am aplicat balsamul, nu am spălat cu șampon. Să vă arăt ce a ieșit, zic, nu?

Destul de bine, nu? Ținând cont că nu am fost blond-alb, ci un pic mai închis. Nu mă așteptam să iasă așa fain. La rădăcini e o tentă de portocaliu, ceea ce mă face să cred că are ceva capacitate de decolorare, până la urmă. Dar nu sunt nemulțumită de rezultat, ba din contră. Mă speriasem un pic la ideea că va fi prea deschis, dar nu a fost cazul. Acum, să vedem cât de mult va ține vopseaua.

Mi-a plăcut această vopsea de la Garnier, The Vivids, și chiar abia aștept să văd cum va arăta și movul ales. Ideea e să închid culoarea treptat, așa că voi mai aștept o perioadă. Dar, e în plan! Voi ce nebunii v-ați mai făcut la păr?

24 Replies to “Garnier The Vivids – Oops, I did it again!

  1. E smechera tare nuanta si iti vine manusa! 😍
    Vreau si eu la magazinul vostru cu produse confiscate. La noi nu mai functioneaza magazinul de cativa ani… 😑

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *