Deja ați aflat cât de mult îmi place să accesoriez hainele pe care le port cu diverse brățări, cercei, inele, și chiar genți și poșete damă. Pentru a continua în tonul pasiunii mele, astăzi m-am gândit să vă ofer mai multe informații despre o geantă pe care am achiziționat-o de ceva timp și care se dovedește a fi extrem de prezentă în viața mea. Este vorba despre geanta Sara, pe care am cumpărat-o de pe site-ul celor de la Madiss. Arată bine, nu e așa?

Fetelor cărora le place să atragă atenția oriunde aleg să meargă, cu siguranță vor fi încântate de noua mea geantă. Și eu sunt mai mult decât fericită și mulțumită de faptul că am ales să o cumpăr. Nu mi-a luat mult să mă hotărăsc: pur și simplu, a fost dragoste la prima vedere. M-am gândit că sigur se va asorta cu ținutele mele hippie sau rock pe care le-am în garderobă. Sau, de ce nu, cu blugii mei tăiați? Trebuie să încerc numaidecât.

Așadar, vă povesteam despre geanta mea, o adevărată piesă de artă în colecția mea de poșete și genți. Nu mi-a fost greu să mă decid asupra ei: îmi doream demult un accesoriu de care să mă folosesc când merg la concertele sau petrecerile în aer liber și, totodată, să aibă dimensiunile necesare ca să pot lua cu mine tot ce mă interesează (în principiu, chei, telefonul, niște bani și dacă mai rămâne loc, niște produse de make up).

După cum se poate vedea și din fotografii, geanta Sara nu este nici prea mare, nici prea mică; pentru mine are dimensiunea potrivită. Este destul de încăpătoare și pentru un iPad sau de ce nu, pentru un ebook kindle. Dispune de un singur compartiment mare, dar poți sta liniștită: vei putea pune în ea tot ce îți trebuie în viața de zi cu zi.

În plus, este fabricată din piele ecologică de culoare verde. Da, este verde, dar un verde foarte plăcut care se poate asorta foarte repede la orice ținută, fără să fie neapărat o nuanță pretențioasă. Și culoarea, dar și designul, vor atrage toate privirile, așadar aviz amatoarelor. O dată ce vei decide să o porți, vei capta întreaga atenție a trecătorilor (aspect deja testat), poate și mai mult datorită faptului că dispune de acele franjuri.

Este o geanta de umăr cu o curea care nu este detașabilă, dar suficient de rezistentă pentru a face față mai multor încercări (vă confirmă o persoană care a și dansat cu geanta pe umăr, chiar a și alergat cu ea). Aspectul său elegant îți lasă libertatea de a o purta cu diferite ținute, de la cele obișnuite, de fiecare zi, la cele mai puțin obișnuite, perfecte pentru petreceri cu tematică rock, hippie, cu muzică folk sau jazz etc.

Inserțiile metalice de culoare aurie dau un aer modern genții și scot din anonimat și cea mai comună vestimentație. Dacă și vouă vă plac aceste genți mai aparte, v-o recomand cu toată căldura: s-ar putea să vă depășească toate așteptările, acesta a fost și cazul meu. Nu degeaba am profitat de orice petrecere din timpul verii pentru a o lua cu mine peste tot, iar obiectivul a fost atins: toate fetele ma întrebau de unde ar putea să-și cumpere și ele o geantă la fel ca a mea.

Așa cum v-am mai zis, geanta este disponibilă în magazinul online Madiss.ro, un site specializat în articole pentru doamne și domnișoare, începând cu genți și poșete ieftine și terminând cu portofele și rucsacuri. Un alt avantaj, pe lângă ușurința de a plasa comanda și de a o aștepta direct la tine acasă, este garantat de faptul că magazinul dispune de o varietate de produse pentru toate gusturile și stilurile. Prin urmare, dacă nu sunteți adepte ale acestui model de geantă, fiți convinse că la Madiss veți găsi ceva care să fie pe gustul vostru.

La final, este rândul vostru să-mi spuneți dacă printre accesoriile voastre, se găsește o geantă cu un stil mai puțin obișnuit, cum este geanta mea Sara, și cât de des alegeți să o purtați: ați văzut, eu nu prea o mai las de pe umăr.

17 Replies to “Geanta mea Sara pentru serile rock

  1. ma gandesc ca nu totul trebuie sa fie negru mereu. da, unele lucruri sunt mai usor de asortat, dar parca nu merge nici atat de banal

  2. Imi plac franjurii aceia in doua culorii, cat si detaliile metalice. Cred ca majoritatea gentilor mele au avut detalii metalice (old habits die hard, ca doar am fost rockertita multi ani). 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *