Neața bună tuturor! Nu am mai făcut de ceva timp un review amănunțit, deci zic că ar cam fi cazul. Pentru că am început să mai folosesc ceva produse de la Oriflame, cred că merită să fie incluse pe listă. La un moment dat eram fan Avon, dădeam comenzi peste comenzi, dar de vreo 2 ani m-am potolit de tot și nici n-am mai luat nimic de la ei. Acum mă bazez pe produse de pe net, pe cele din Dm, am surse diverse. Acum vreo lună, totuși, am contactat-o pe Georgiana de la Frumusețea Vorbește, pentru că ea dă comenzi la Oriflame, și-am luat și eu câteva nimicuri. Printre care și gelul de curățare Optimals.

oriflame

Gama Optimals are destul de multe produse, și pentru ten normal/mixt, și pentru ten gras sau uscat/sensibil. De la demachiante până la loțiuni tonice, creme și șervețele matifiante, Oriflame le are pe toate. Am ales gelul de curățare mai mult pentru că spuma mea de la Nivea era pe terminate și voiam ceva nou. Dacă am făcut bine sau nu… vă zic imediat.

Gelul vine într-un recipient de 200 ml, din plastic destul de solid. Are o formă destul de ok, îl ții destul de bine, nu prea-s șanse să-l scapi din greșeală. Ce-mi place tare mult la el e că are pompiță dozatoare. Deci nu scapi prea mult produs. Este spornic, eu nu folosesc decât 1-2 pompițe. Inițial puneam mai mult, dar am constatat că nu e nevoie. Pe fața umedă, de obicei când fac duș, seara, dau repede cu produs și se formează o spumă. Nu vă gândiți la spuma gen Nivea, ci mai degrabă la cea făcută de săpun. Oricum, are un miros ok, nu prea pregnant, dar nu m-am uitat la lista de ingrediente, să văd unde se situează parfumul.

oriflame 2 Cum s-a comportat acest produs de la Oriflame?

Destul de bine, curăță frumos, nu am pățit nimic, n-am avut nicio iritație, erupție, coșuri, ceva. Totuși, nu se ridică la nivelul spumei Nivea. Nu știu de ce să vă explic exact, dar tenul meu se simțea mai ok când foloseam acel produs. Nu zic că acesta e rău, nu! Doar că e un pic mai slab. Dar nu lasă senzația de piele care ”strânge”, nu provoacă alte minuni… e chiar ok! Și chiar îl recomand, nu știu dacă e și-n varianta pentru ten uscat, o să caut. dacă e, o să dau comandă și de ea, pentru că acela cred că mi s-ar potrivi mai bine. Voi folosiți produse Oriflame? Cum vi se par? Aveți vreun favorit? Zi faină să aveți!

6 Replies to “Gel de curățare Optimals de la Oriflame – review

  1. Aww mersi mult ca m-ai mentionat si te astept cu mare drag si alta data , in caz ca mai vrei sa comanzi de la mine , sa stii ca eu dau comanda in prima zi de campanie .
    Si eu am acel produs si ce nu mi place mie e ca lasa tenul un pic lipicios sau poate pun eu prea mult.

    1. eu nu patesc asa niciodata, chiar ma inteleg bine cu el. o sa mai apelez cat de curand. sa fac o triere prin ce mai am pe acasa si sa vad de ce mai am nevoie 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *