Ziua bună tuturor! Am o lene pe mine…concediul ăsta mai mult pare că m-a obosit decât să mă relaxeze. Adevărul e că nici n-am vrut să stau degeaba în casă, așa că mi-am tot găsit ceva de făcut zilnic. Și aștia tot anunță ploaie de câteva zile… și uite că nu se întâmplă nimic. Poate ar fi fost bine, se mai răcorea un pic. Dar nu mă plâng nici așa. Azi vreau să vă vorbesc despre un produs din gama T Zone, pe care știți bine că o ador, și anume gelul de curățare cu ceai, mentol și acid salicilic.

V-am mai vorbit pe blog și despre tonicul de la T Zone, la care sunt deja la a doua sticlă, dar nu mai am stoc. Iar pe Elefant văd că iar sunt probleme și nu sunt produsele disponibile. Asta e rău, că nu le au tot timpul. Dar și când le prinzi… e bine să iei multe, să fii sigur că stai liniștit. Gelul de curățare zilnică are 200 ml, eu îl folosesc de mai bine de 2 luni și mai am aproximativ un sfert din el. Mai mult de o pompiță nu e cazul să folosiți, face spumă multă și curăță în profunzime.

Recipientul e din plastic, rezistă la șocuri (l-am scăpat de n ori în cadă până acum și n-a pățit nimic), iar cel mai mult îmi place pompița de dozare. Așa ești sigur că nu irosești produsul. Ce mă enervează foarte tare la el e faptul că dacă l-ai scăpat în ochi…ai nevoie de 2 căzi cu apă să te clătești și să scapi de usturime. Mirosul e cel specific, de mentol și tea tree. Pentru cine-l suportă… pe mine nu mă deranjează.

Ce-mi place e senzația de curat care rămâne pe ten după ce te speli. E potrivit pentru utilizare zilnică, nu irită, ci ajută la îndepărtarea excesului de sebum. Eu de când folosesc produsele din această gamă, nu mai am cine știe ce pe față. Da, poate un coș răzleț, pe care-l rezolv cu gelul cu acțiune rapidă. Ingredientele nu sunt cele mai naturale, dar dacă-și fac treaba… eu nu am tenul pretențios, așa că nu am probleme. Totuși, nu conține parabeni.

Concluzia mea e că produsele din gama asta chiar merită achiziționate! Deși se găsesc mai greu, pe Elefant au cele mai bune prețuri întotdeauna. Și nu ratați nimic, cred ca la tenul gras/mixt fac o treabă super!

Voi ce părere aveți de produsele T Zone? Le-ați încercat până acum? Ce spuneți de gelul de curățare?

20 Replies to “Gel de curățare T Zone – yay or nay?

  1. Mi-am luat acest gel si-l am de cateva luni. Recunosc ca nu l-am folosit inca. In prezent am un scrub de la ei cumparat tot din cauza ta. Imi place si este eficient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *