Ziua bună, oameni dragi! Acum vreo 2 săptămâni am primit de la fetele de la The Cover un colet plin cu bunătăți de toamnă, adică ceva lansări noi, și anume un parfum C-THRU, un parfum B.U., un deodorant STR8 pentru Mr. și un gel de duș cu formulă nouă de la Elmiplant, Yummy Delight. Ei bine, azi a venit vremea să încep să vă povestesc ce impresie mi-au lăsat. Pe rând, bineînțeles. Așa că o să încep cu gelul de duș. Deși aveam unul deja desfăcut, nu am rezistat tentației.

Varianta gelului de duș Elmiplant de 400 ml este foarte, foarte spornică, deci presimt că o să mă țină ceva timp. Vorbim de un gel de duș cremă, deci textura lui este foarte fină, iar varianta mea, cea cu vanilie și lămâie…e bună de pus pe pâine! Miroase a tartă cu lămâie, dar și vanilată, e ceva foarte, foarte fain, fără a fi înțepător sau artificial. Nu știu formula veche, dar cea nouă pot spune că m-a cucerit complet!

O cantitate mică face o spumă bogată și curăță foarte bine, deci este economic! Păcat că mirosul nu persistă foarte mult timp pe piele, dar clar îl veți simți și după ce ieșiți din duș, deși mai mult ca pe ceva subtil. Mie îmi place foarte mult, de fiecare dată încerc să prelungesc momentul.

Și lista de ingrediente a celor de la Elmiplant este prietenoasă, nu conține parabeni, coloranți sau parafine. În schimb, conținutul de unt de shea hidratează, extractul de vanilie ajută la catifelarea pielii, iar uleiul de lămâie la revitalizare. Nu o fi el cel mai bio produs, dar pe mine nu m-a afectat, nu mi-a provocat iritații, mâncărimi, usturimi sau alte minuni. Pur și simplu mi-a lăsat o piele ok, deși nu extrem de hidratată. Nuu strică dacă aplic crema de corp după.

Sunt destul de încântată de acest produs Elmiplant, nu am mai folosit până acum un gel de duș de la ei, așa că pot spune că prima impresia a fost chiar bună spre foarte bună. Voi folosiți produsele lor? Cum vă împăcați cu ele? Le-ați recomanda sau nu?

18 Replies to “Gel de duș Elmiplant Yummy Delight – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *