Ziua bună, oameni dragi! Se pare că zilele astea sunt un pic în întârziere și postez un pic mai târziu, dar să știți că fac tot posibilul să mă țin de program. Sunt constantă, iar chestia asta mă ajută să vă țin aproape, fapt pentru care chiar vreau să vă mulțumesc. În weekend nu am fost prea productivă, am profitat de lumină pentru a face poze, dar doar atât. Nu tu scris, nu tu citit, nu tu nimic. Nici eu nu știu când a trecut timpul. M-am hotărât ca cel puțin până în concediu să scriu zilnic și chiar mi-ar plăcea să epuizez review-urile pentru produsele primite la Bucovina Beauty Blogger event, pentru că urmează și al nostru eveniment. Așa că azi este rândul gelului de duș Vidal, o noutate absolută în baia mea.

Am mai văzut gelurile de duș Vidal în magazine, dar am ezitat să le cumpăr deoarece deja aveam o mulțime de produse din categoria asta și aș fi vrut să mai consum din ele. Plus că nici în online nu am văzut multe impresii, deci nu prea știam la ce să mă aștept. La Suceava am primit varianta de 500 ml a gelului de duș hrănitor Milk&Cream. Îmi place mult ambalajul, deși e simpluț, e rezistent (a luat câteva căzături în cada) și mai ales, îmi inspiră încredere.

Consistența acestui gel de duș e destul de lichidă, însă densă. Nu e apă chioară, e de culoare albă, iar mirosul este proaspăt, de curat. Curăță foarte bine și îmi place că face spumă! Da, la mine un gel de duș ideal face spumă multă, nu trebuie să pun jumătate de recipient pentru asta! Unde mai pui că miroase frumos și lasă pielea curată și hidratată. Se simte că hrănește pielea, atunci când prosopul pică ușor de pe piele, ăsta este un semn pentru mine!

Eu, una, sunt foarte încântată de acest produs de la Vidal! Nu mă așteptam să fie atât de ok, unde mai pui că și prețul e mai mult decât prietenos! Pe lângă geluri de duș cu diverse arome, mai găsiți și săpunuri lichide în portofoliul lor. Urmăriți-i și pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile! Vouă ce gel de duș v-a ”furat” inima în ultima perioadă?

8 Replies to “Gelul de duș Vidal – răsfăț pentru piele

  1. De cand caut sapunul lichid, nu cred ca l-am vazut in Auchan, de ex. Cora nu avem in oras, carreforur doar expres, pe acolo vad ca ar mai fi…

  2. Am vazut si eu produse Vidal in magazine, dar nu stiu de ce nu am achizitionat niciunul pana acum. Poate pentru ca… uneori sunt superficiala si aleg produsele cu ambalajul care ma atrage cel mai mult. Guilty of that… Uneori fac asta si cu cartile, ca le aleg dupa coperta. Daca tu ai fost multumita de produs, cred ca o sa-l incerc si eu. Prea l-ai descris frumos :D, deci am sanse mari sa-mi placa.

    1. si eu le vazusem de ceva timp, dar vb ta, parca ne plac mai mult cele cu ambalaje mai fancy si poate nu-s asa bune… ma bucur ca l-am descoperit, totusi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *