Mă țin de cuvânt și astăzi scriu ca o nebună pentru a ajunge la zi cu tot ce mi-am propus. Dacă tot v-am scris dimineață despre gelul 3 în 1 de la Balea, bun mai ales pentru puncte negre, merg tot pe principiul ”exfoliere” și vă prezint în cele ce urmează exfoliantul Citrus Zing de la Senses. L-am comandat acum vreo două săptămâni de la Avon, dar l-am mai avut și în trecut, dar am constatat că nu mi-am exprimat o opinie clară despre el.

IMG_20150804_145531Recipientul de 200 ml este destul de drăguț ca design, transparent cu câteva desene, iar produsul este de culoare verde. Parfumul este demențial, cred că asta m-a cucerit! Face pereche bună cu gelul de duș și săpunul lichid Citrus Burst tot de la Avon. E ca și cum ai stoarce o mulțime de lămâi în duș. Păcat că aroma nu persistă.

IMG_20150804_145625La capitolul exfoliere, pot spune că acest produs stă binișor. Particule exfoliante mari, nu prea dese, dar suficiente cât să realizeze un gomaj blând. Înlătură pielea moartă și lasă în urmă un strat fin, nou-nouț. Sistemul de dozare este un pic ciudățel, eu am cabină de duș și-l las pe margine, dar azi am observat că acumulează o grămadă de apă în capac. Nu se etanșează cum trebuie, deci aveți grijă cu el.

Per ansamblu, acest gel exfoliant are plusuri și minusuri, dar cred că pentru miros, i-aș ierta multe! Nu am folosit prea multe scrub-uri, dar cred că aș încerca și alte variante, cel puțin de curiozitate. Cred că cele de la Avon sunt puțin prea blânde, am nevoie și de alte mărci. Am sesizat că sunt foarte căutate scrub-urile de la Naturals, cu căpșuni și ciocolată. Sunt atât de bune pe cât se spune? Voi de folosiți?

6 Replies to “Gel exfoliant Citrus Zing de la Senses (Avon) – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *