Ziua bună, oameni dragi! Azi vreau să vă vorbesc despre încă un produs T Zone care a intrat în rutina mea de îngrijire zilnică, și anume gelul exfoliant. După gelul de curățare, loțiunea tonică și tratamentul pentru coșuri, era clar că trebuie să mai urmeze ceva! Gelul exfoliant cu utilizare zilnică a fost parte dintr-o comandă mai veche, pentru că știți doar, eu strâng ca o furnicuță, dar uit să mai și consum. Așa că în momentul în care am început project pan-ul, am zis stop cumpărături, hai să descoperim ce avem pe stoc! Și așa am redescoperit gama T Zone, care știam deja că e de vis. Doar aveam nevoie de un reminder.

Recipientul are 150 ml, e din plastic flexibil, așa că o să pot scurge lejer și ultima picătură din el când va fi cazul. Are în componență tot ulei din arbore de ceai, mentol și acid salicilic, deci același miros specific. Eu m-am învățat cu el, chiar îmi place. A venit sigilat, să zic așa, cu o etichetă pusă de cei de la Elefant exact pe capac.

Are o consistență destul de groasă, nu curge prea ușor, iar în componența sa se găsesc microgranule, care sunt suficient de fine pentru a fi utilizat zilnic fără a agresa pielea, dar și destul de mari pentru a acționa eficient. Curăță foarte bine, simți cum tenul nu mai este încărcat, nu degeaba e din aceeași gamă T Zone. Preconizez că-mi va ajunge muuult și bine, întrucât nu folosesc mai mult de o boabă de mazăre. Se aplică pe fața umedă, se masează, apoi se clătește cu apă din abundență. Până acum n-am avut norocul să mi-l bag prin ochi, dar presupun că ustură la fel de tare ca celelalte.

Da, conține alcool, nu are parabeni și este testat dermatologic. Este produs în Anglia, ca toate produsele T Zone, iar prețul e undeva la 25 lei. Eu l-am găsit pe Elefant, momentan iar nu mai văd nimic din gama lor… Sper să le mai aducă, sunt produse pe care le-aș recomanda cu drag, m-am înțeles bine cu ele!

Produsele T Zone sunt recomandate mai ales persoanelor cu tendințe acneice. Eu nu am probleme grave, dar în ultima vreme am niște erupții ciudate, bănuiesc că e din cauza lui Aki, tenul meu nu e învățat cu limbă de cățel și poate și din cauza schimbării de temperatură. Adevărul e că acum o săptămână-2 aveam 23 de grade, iar dimineață erau -1…. deci… nu e exclus. Voi ați încercat produsele T Zone sau gelul exfoliant? Ce alte produse de acest gen îmi recomandați?

42 Replies to “Gel exfoliant pentru utilizare zilnică de la T-Zone – yay or nay?

  1. Si eu sunt fan al produselor T Zone si, la fel ca tine, mi-am luat mai multe la ultima coanda si am stoc :)). Am si gelul acesta exfoliant, dar inca nu am ajuns la el, folosesc altul acum. Uneori incerc sa nu mai cumpar asa de multe produse si sa le tin… sper sa reusesc sa fac asta pe viitor :D.

  2. Am sa incerc si eu produsul! Multumesc de recomandare! N-am mai folosit pana acum astfel de produse, sunt tare curioasa care este efectul lor asupra ph-ului meu.

  3. Tot am vazut aceste produse la tine si mi-am luat si eu acel spumant de curatare si ceva de spalat pe fata cu niste particule abrazive. Mie nu mi se par waw. Nu stiu cum actioneaza ele, dar pe tenul meu nu prea fac minuni 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *