De când zic că nu mai îmi iau geluri de duș…. și tot o fac! Și când am ajuns în Dm și am găsit un gel de duș cu pisici – Balea Paw !… oh, well, știți și voi cum e, nu? Măcar pentru ambalaj, dacă nu pentru conținut! :)) Și fie că sunteți iubitori de mâțe sau nu, gelul ăsta de duș chiar e simpatic, colorat, aromat, are toate caracteristicile unui gel de duș promițător. Plus că este de la Balea – marcă cu care m-am înțeles mereu bine, și e și foarte ieftin – 5-6 lei am dat eu pe el.

Vorbim tot despre un recipient de 200 ml, așa cum ne-am obișnuit, din material flexibil, din care storci și ultima picătură. E mult roz la gelul ăsta de duș. Deși el nu e roz. Îmi place faptul că stă pe capac, deci nu te chinui prea tare să curgă produsul. Plus că se închide bine, am mai întâlnit problema asta la alte produse, în care intra apa în acel orificiu sau îți rupeai unghiile deschizându-l. Nu e cazul aici.

După cum am zis, el nu este roz, ci un alb perlat, delicat. Are o aromă dulceagă, dar nimic foarte înțepător sau persistent. De fapt, la banii ăștia, sincer, de la miros te aștepți cel mai puțin. Face spumă abundentă, totuși, asta contează, curăță bine, deci e ok. Totuși, mă așteptam mai mult de la el la capitolul aromă, ce-i drept. De data asta, însă, se pare că e doar ambalajul de el…Părerea mea!Per ansamblu, nu zice nimeni că e un gel de duș nașpa. Dar parcă e un pic neterminat, așa. Adică, în afară de mâța aia de pe ambalaj, altceva nu e wow la el. De obicei, edițiile limitate de la Balea chiar erau mișto, miroseau inedit, aveau ceva mai wow. De data asta, au rămas doar cu pisica și atât.

Ce pot să spun… cei de la Balea m-au cam dezamăgit cu gelul de duș Paw, pentru că mă așteptam și la interior la ceva bun, nu doar la exterior. Păcat, pentru că ambalajul te atrage. Dar rămâi doar la stadiul de ambalaj, nu schimbă cu nimic expriența din duș.

10 Replies to “Gelul de duș Balea Paw – yay or nay?

  1. Imi place cum arata! Poate fi promitator pentru cei care nu agreeaza aromele puternice, cunosc asemenea cazuri, nu este neaparat un minus si este bine ca ai specificat acest lucru, astfel oamenii pot sa isi aleaga produsul potrivit pentru ei. Multumesc pentru impresii!

  2. Și eu am fost tentată de gelul ăsta de duș dar până la urmă mi-am luat ceva cu cocos, pinia colada, habar n-am. 😂Oricum o chestie super colorată, cu ambalaj foarte arătos și văratec. E ok, mirosul nu-mi persistă pe piele, dar curăță și catifelează bine. Dar totuși parcă tot cel cu pepene îmi place mai mult.

  3. Sincer, as cumpara gelul de dus doar pentru pisica…dar vocea mea interioara, cea care se ocupa cu gestionarea finantelor si cu economisirea imi spune sa te ascult si sa nu cumpar. Thx pentru review, probabil as fi cumparat daca as fi vazut ambalajul asta cute.:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *