Atunci când femeile investesc în genți, caută un stil atemporal, caută ceva practic, pe gustul lor. Geanta pe care o vor purta va fi negreșit un manifest pentru frumos, un accesoriu care va pune mai mult accent pe ținută și purtătoare. Din seria genților pe care trebuie să le aibă se pot număra și cele de la O Bag, celebrul brand ce face furori mai ales în moda internațională.

Despre o geantă O Bag se poate spune că este un concept unic, un stil nemuritor. Un brand italian care a adus plasticul la rang de artă ce te va inspira. Ca amprentă a acestui brand, gențile sunt perfect rotunjite, au forme simple și combină texturile și materialele. Sunt versatile, genți jucăușe pe care le poți asorta la ținute care mai de care.

Cum recunoști o geantă originală O Bag

Pentru a fi sigură că investești în ceea ce realmente este o geantă O Bag, fii atentă la detalii. Spre exemplu, nu sunt cusături albe vizibile, întreruperi, logo-ul este și pe față, și pe spate, destul de vizibil. Poate că diferență majoră este la capitolul material. O geantă O Bag originală este fabricată cu multă atenție și fără imperfecțiuni, din material de tip EVA, flexibil, durabil și lavabil. Nici prețul nu este de ignorat.

Un magazin de nișă, unul cu reputație și care știi că dispune de articole originale de la branduri celebre precum O Bag trebuie să fie locul din care alegi să faci shopping – adică differenta.ro, eshopul care încântă pe orice pasionată de modă. Mari branduri de la Desigual, Anekke, Disaster, și multe altele, sunt parte din portofoliul de oferte de la Differenta. Marele avantaj va fi acela de a putea alege la fiecare categorie de produse – fie că sunt genți, accesorii sau haine – dintre multiple variante și stiluri ale brandurilor favorite.

La capitolul genți, Differenta are aceeași preocupare, și anume de a aduce în fața publicului multe dintre acele tipuri de genți ce nu se regăsesc în orice magazin. Differenta îți facilitează accesul la moda dictată de adevarații titani ai modei de peste hotare. Au avantajul unui stoc generos de produse, astfel că știi dinainte ce disponibilitate are un anumit produs și într-un timp scurt te poți bucura de cele alese.

Gențile O Bag sunt versatile și interesante

Dacă analizezi detaliile, îți dai seama că gențile  O Bag sunt purtabile în orice sezon. Au mânere textile sau din imitație de piele, le poți alege pentru sezonul estival, purtate la ținute vaporoase, rochițe de vară, dar și iarna, la palton. Ba chiar cele cu guler împletit sunt perfecte în sezonul rece.

La ținutele office poți miza de asemenea pe astfel de genți și vei prefera îndeosebi pe cele nu foarte generoase ca mărime, în culori închise și cu mânere din imitație de piele. Altfel spus, aceste genți nu te lasă să te plictisești.

În cadrul aceluiași eshop îți poți achiziționa și accesorii pentru astfel de genți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *