Ziua bună, oameni dragi! Eu sunt în drum spre Suceava, unde vom participa la evenimentul Bucovina Beauty, împreuna cu Violeta de la Lucruri interesante și Sabina de la Frumusețea vorbește. O gașcă de 3 nebune care n-aveau ce face acasă, o să spuneți. Dar nouă ne place să cunoaștem toată blogosfera, așa că dacă tot am prins gustul la Galați Beauty Swap #1 și #2, am zis că nici Suceava n-ar fi departe, totuși! Dar revin la oile mele, că despre plimbarea asta o să avem timp să vorbim! Azi vreau să vă arăt un produs de la Cupio ce întrunește trendul verii, și anume #GetMetallic. La ultimul eveniment am primit un goodie bag ce conținea un beauty blender, un ruj metalic mat, pix, agendă și un voucher de reducere pentru luna martie.

Îmi place foarte mult prezentarea lor, au un brand puternic, pe care știu să-l promoveze. Carnețelul, pixul, punguța, eu apreciez orice detaliu de genul ăsta și-n mod cert ei se încadrează la categoria Așa DA! Astăzi vă voi arăta un pic rujul #getmetallic, ăsta e hashtagul omniprezent în perioada următoare.

Beauty blender-ul vi l-am arătat și în postarea despre produsele cu care aplic eu machiajul, dar nu am detaliat. L-am pus la treabă și e foarte ok, fixează machiajul așa cum trebuie. Până acum nu am găsit produse de acest gen caresă nu mă satisfacă, nu-s greu de mulțumit :))

Rujul, în schimb, e tare interesant! Recunosc, îmi place treaba asta care a pus stăpânire pe noi vara asta, cu efectul metalic. Arată mult mai bine, și rujurile, și fardurile, și absolut tot. La fel și acest produs de la Cupio, ce are o nuanță mai mult portocalie, dar destul de frumușică.

Ambalajul e primul care-ți atrage atenția, cu hashtagul mare și nuanța la vedere! Negru, elegant, n-are cum să nu-ți sară în ochi. Și pensula e foarte practică, astfel încât aplicarea să se facă ușor. Rujul e foarte fain, dar zic eu că singur nu prea merge. Cum adică? Păi adică mai repede te dai cu altceva, apoi cu acesta, ca să îi dea acel glow. Vă arăt și niște poze cu nuanța sa, ca să vă faceți o idee.

Din ce l-am probat eu, e foarte rezistent, iar la demachiere să știți că nu merge cu apă micelară. No way! Nici măcar cu lapte demachiant nu se ia așa ușor. Mai repede un bifazic sau ceva special pentru waterproof. Deci da, capitolul ăsta e acoperit! Produsele Cupio le găsiți pe site, eu punctez aici și ojele lor, care sunt de vis!

Voi ce spuneți? Sunteți gata să adoptați trendul #GetMetallic vara asta?

35 Replies to “#GetMetallic this summer with Cupio

  1. Produsele de la Cupio sunt extraordinare. Imi place mult rujul acesta cu efect metalic. La Bucovina Beauty era cat pe ca sa merg si eu, insa pe altadata. Abia astept sa povestiti cum a fost. 🙂

  2. Rujul CuPio l.am incercat o dată, e foarte îndrăzneț si consider ca merge la ocazii speciale. Buretelul in schimb, e cel mai bun din ce am testat.

  3. nuanat asta am avuto si eu pana a gasito mama in poseta si a confiscato asa ca trebuie sa imi cumpar alta

  4. Wow, îmi place mult de tot rujul, în urma cu ceva ani adoram tot ce ținea de culori metalice, chiar am și avut un ruj de acest gen. M-ar încânta sa încerc unul, sa vad cum ma prinde 😀

  5. Asa arata bine, numai ca eu nu ma omor dupa produsele astea cu aspect metalic. E nevoie de o anumita atitudine si stare de spirit ca sa le porti si mie imi lipsesc detaliile astea.

  6. De mult vreau să testez și eu ceva produse de la Cupio… poate reușesc curând. Momentan am ceva rujuri metalice, dar oricând mai este binevenit încă unul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *