Sunt suprinsă și totodată extrem de fericită când văd că mai apare o carte din seria Helen Grace. Am ajuns să iubesc acest personaj și să îl consider mai tare decât orice detectiv. M.J. Arlidge a ajuns la a noua carte din această serie și sper să continue! Mi-aș dori să nu se termine niciodată pentru că aventurile ei sunt din ce în ce mai interesante. Fiecare carte vine cu ceva nou. Așa că Ghici cine pândește în pădure vine cu altă temă, dar la fel de plină de suspans. Cred că este cea mai groasă carte din seria asta, însă tot am dat-o gata foarte repede, pentru că m-a fascinat. În contrast cu cealaltă carte de la Libris de luna asta (După faptă și răsplată), aceasta chiar are acțiune și nu te lasă în pom. Sau mă rog… finalul e tot ambiguu. Însă știi cum se termină povestea.

Helen se confruntă de data asta cu un ucigaș ce acționează în pădure, în camping. În plină deschidere a sezonului, acest lucru trage un semnal de alarmă, dat fiind faptul că nu există niciun indiciu pentru a descoperi asasinul. Deși inițial, victimele par să nu aibă legătură una cu cealaltă, ies la iveală niște chestii foarte dubioase. Pe care le descoperi abia la final. Ai parte de o acțiune de zile mari, nu ai timp să te plictisești. Adică exact stilui lui M.J. Arlidge. Am citit toate cărțile lui și pot spune că te duce pe mai multe căi, crezi că ai descoperit ucigașul, însă nu e nici pe departe cine te-ai gândit tu! Toate recenziile cărților lui Arlidge le găsești aici.

Și cartea Ghici cine pândește în pădure e la fel de fascinantă ca toată seria Helen Grace. Detectiva minune este abilă, însă lasă să se vadă și o urmă de sensibilitate. Nu mai e aceeași ființă tăioasă de la început și îmi place transformarea ei. Toată seria este disponibilă pe site-ul Libris. Sper să continue, pentru că te ține în suspans și nu se aseamănă cu nicio serie pe care am citit-o până acum. Voi sunteți fani ai literatirii polițiste?

2 Replies to “Recenzie – Ghici cine pândește în pădure

  1. Mi-a plăcut foarte mult această serie. Nici nu mai aveam răbdare să aștept traducerea și le-am citit în engleză. 🙈❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *