Neața bună tuturor! Este vineri, este octombrie, ziua mea de naștere se apropie din ce în ce mai repede, așa că m-am gândit că v-ar bucura și pe voi un cadou. Chiar dacă mai trece un an și mai adaug +1 la vârstă, totuși mă simt destul de ok și nu mă sperii. Vreau să împărtășesc cu voi momentele de orice fel și vreau ca și anul ăsta să luați parte la bucuriile din viața mea. Așa că pun la bătaie un premiu util pentru fiecare din voi!

Premiul pe care îl pun la bătaie este compus din:

– set de pensule de make-up de la Recipiente Cosmetice

-set pentru prepararea măștilor de la Recipiente Cosmetice

-vopsea de păr bio, fără amoniac, fără gluten, fără parabeni, fără conservanți sau conținut de nichel, de la BioNike, nuanța Castaniu Auriu

-burețel pentru fondul de ten de la Recipiente Cosmetice

-ruj roșu mat lichid de la Golden Rose.

Concursul se desfășoară în perioada 12-21 octombrie, iar premiul va fi expediat la o adresă din România. Voi alege câștigătorul în termen de 24 de ore, apoi aștept datele în maxim 48 de ore de la afișare. În caz contrar, se extrage altcineva. Hai să vedem și regulile!

1. Like paginii de Facebook a blogului

2. Like&Share acestei postări de pe Facebook

3. Tăguiți la această postare de pe Facebook 2 prietene care ar putea fi interesate de acest concurs.

Opțional, pentru o șansă în plus, like paginii de Instagram a blogului, și mai lăsați un comentariu cu numele vostru de acolo. Deci dacă dați like și pe Insta, trebuie să aveți 2 comentarii la postarea de pe Facebook – unul cu prietenii tăguiți și unul cu numele de pe Instagram.

Simplu, nu?

Concursul nu este sponsorizat în niciun fel, premiul este oferit de către mine, cu mare drag! Urmează și pe Insta ceva surprize, așa că merită să dați like paginii, ca să fiți la curent cu toate noutățile!

Sper să vă înscrieți în număr mare la acest giveaway, urmează surprize și pentru cei care citesc și apreciază cărțile! Zi frumoasă să aveți și multă baftă, vă țin pumnii!

13 Replies to “Giveaway de toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *