V-am întrebat ieri ce ați dori să avem ca premiu pentru concurs, și am primit răspunsuri diverse, ați vrut atât accesorii, cât și cosmetice. Eu vreau să împac și capra și varza, așa că am adăugat și și, și a ieșit un premiu care sper să vă placă.

Azi pun la bătaie un set de la By Loriem, compus din colier și cercei. Ea face niște lucrușoare superbe cu mânuțele ei, ies modele unicat, care merită să le aveți! Găsiți mult mai multe pe blogul ei, mie deja mi-au atras atenția colierele cu mâțe, dar și seturile Mallorca.

Premiul mai cuprinde și o brățară tip Pandora (nu este originală, țin să știți asta de la bun început), un beauty blender, o oglindă de la Melkior, un creion de buze și unul de ochi de la același brand. Și regulile sunt simple, ca de fiecare dată.

 1. Like paginii de Facebook a blogului
 2. Like paginii de Facebook By Loriem
 3. Like paginii de Facebook Melkior Professional România
 4. Share acestei postări
 5. Comentariu aici cu link-ul shareului de pe Facebook.
Sper ca acest premiu să vă atragă atenția și să vă înscrieți în număr cât mai mare. Concursul se desfășoară în perioada 17-24 mai, iar câștigătorul va fi anunțat prin mesaj privat pe pagina de Fb. Premiul se trimite prin poștă. Multă baftă!

77 Replies to “Giveaway – o mică surpriză pentru voi

 1. Daca intru in joc macar sa o fac in stil mare 🙂 )))
  Ma inscriu la acest concurs pentru ca premiul (daca l-as castiga) ar fi impartit intre mine si fiica mea 😛
  Like la pagina ta si la pagina By Loriem erau date deja, am dat si la Melkior
  Share pe pagina mea – link aici https://www.facebook.com/antoaneta.smaranda

   1. Accesoriile sunt pentru ea, evident. E innebunita dupa asa ceva. Are colectii de bratari, cercei (cred ca are cca 20 de perechi de cercei cu diverse modele), genti si rucsace din imitatie de piele, esarfe, coliere, parfumuri…..Ce sa iti spun! Pre-adolescenta asta ma omoara pe mine in primul rand…
    La partea de cosmetice …are parfumuri (cred ca sunt vreo 10 sticlute la ea pe noptiera, plus ca le foloseste si pe ale mele), geluri de dus, luciu de buze, are un rimel simplu, fara culoare. 😉

 2. Am nevoie de un blender nou, deci particip, doar ca nu știu exact cum sa pun link de pe iPad. Raluca Laura (am îndeplinit restul condițiilor).

 3. Castigatorul este informat prin mesaj privat pe FB?? adica fara pic de transparenta? Se afiseaza undeva extragerea?

  1. nu am extras castigatorul, abia aseara am reusit sa ajung acasa, am avut parte de o calatorie spontana. castigatorul este afisat pe Fb, taguit, apoi contactat prin mesaj privat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *