Știu că afară e o căldură prea mare și știu că nu ai chef suficient să ieși afară și să smulgi iarba, să plivești buruienile sau să plantezi ceva. Știu că abia seara te încumeți să uzi ce ai plantat și ziua nu le dai un strop de apă, de frică să nu ardă frunzele de la soarele care parcă aruncă raze de foc. Dar mai știu și că ai vrea să te mândrești cu grădina ta, că vrei ca lumea să te laude și dacă s-ar putea, să vină să-ți admire toate florile și toate ornamentele pe care le-ai făcut. Dar pentru asta, chiar trebuie să faci un efort. Vreau ca grădina ta să mă dea pe spate, să fie deosebită și să-i acorzi atenția pe care o merită. Vreau ca florile tale să nu le mai văd la nimeni, iar gazonul tău ud să fie o desfătare pentru picioarele mele obosite. Vreau să văd o fântână arteziană, un pitic, decorațiuni care să mă binedispună, pe lângă florile pe care le îngrijești cu atâta drag. Mirosul care vine din grădina ta trebuie să fie dulce, îmbietor, să mă facă să revin mereu.

UntitledȘi dacă nu ai grădină? Atunci poate te ocupi cu agricultura, poate ai un solar, o afacere, poate crești legume și vrei să ai culturi bogate. Agricultura e o treabă complicată, soarele poate face bine, dar și mult rău. Irigațiile se impun de la sine, nimic nu va crește fără apă din belșug, deci trebuie să ai pus la punct un sistem performant. Semințele trebuie să fie dintre cele mai bune pentru a fi sigur că plantele vor crește, iar lucrările de întreținere trebuie efectuate la timp, cu utilaje corespunzătoare.

Nu știu cum aș putea să te mai conving să ai grijă de grădina sau de recolta ta. De fapt, dă-mi voie să-ți sugerez un mic ajutor: www.hortifarm.ro. Pentru sisteme de irigații, semințe, iazuri ornamentale și fântâni arteziene, pământ de flori, pompe și hidrofoare, sisteme de canalizare și diverse utilaje și accesorii care îți sunt necesare, îți recomand să apelezi la ei. Pentru că au tot ce îți trebuie, prețurile sunt accesibile, livrarea se face prin curier și produsele comandate ajung în siguranță la tine.

Te rog încă o dată, ai grijă de colțul tău de rai și fă-l să devină și al tău. O floare, relaxare pe o bancă cu o limonadă alături, și cred că voi depăși canicula. Cam asta e ideea mea de concediu perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *