Cu doar 4 produse în portofoliu, Green Lab se poate lăuda deja cu foarte multe fane! Am descoperit acest brand anul trecut, dar nu mă așteptam ca produsele lor să mă cucerească pe deplin în 2 timpi și 3 mișcări! Mă bucur să văd că România se ridică la standarde internaționale și că ce se fabrică la noi chiar este de calitate și foarte apreciat. Vorbim despre 2 creme, lapte demachiant și apă micelară, dar să știți că acestea reprezintă pașii necesari unei rutine de îngrijire adecvate!

Astăzi vă vorbesc despre crema de zi și apa micelară, cel mai mic membru al familiei! Laptele demachiant am preferat să-l folosesc seara, în timp ce această apă am folosit-o dimineața. Este cel mai fain produs din portofoliul lor, dacă întrebați pe mine! Vine într-un recipient transparent de 150 ml, cu sistem de dozare ușor, prietenos cu unghiile. Nu conține parfum, uleiuri minerale, parafină, vaselină sintetică, coloranți sau conservanți sintetici. Are în componență, în schimb, alantoină, care hidratează, regenerează tenul și îl calmează. Înlătură cu brio orice tip de machiaj, chiar și cel waterproof. Pe testate!

Crema de zi are în componența sa un mix de ingrediente minune – Resveratrol, Ulei din sâmburi de struguri, Alantoină și Vitamina E, SPF15. Toate ajută la protejarea tenului împotriva îmbătrânirii, unde mai pui că avem de-a face cu complexul PhytoCellTec ™ Alp Rose. Acesta are ca scop regenerarea epidermului și consolidarea funcției de barieră a pielii. Rezultatele unui studiu clinic demonstrează beneficiile acestui complex:

”După 16 zile:

  • Crește vitalitatea celulelor stem din piele.
  • Ridurile sunt vizibil reduse.
  • Ajută pielea să facă față schimbărilor climatice.
  • Reduce pierderea transepidermică de apă.”

Ce mi-a mai plăcut foarte mult la această cremă este sistemul de dozare cu pompiță, sistemul AirLess, cum îl numesc ei (sistem inovativ de condiționare în vid)

Combinate, toate cele patru produse duc la netezirea ridurilor fine, la hidratarea pielii și la prevenirea îmbătrânirii. Iar prețurile lor nu sunt mari deloc, ba din contră! Aștept cu drag și alte produse ale acestui brand, pentru că acestea m-au convins pe deplin că merită! Voi ați folosit produse Green Lab până acum? Ce branduri românești mai folosiți?

24 Replies to “Green Lab – produse românești pentru rutina de îngrijire

  1. Un ingredient din aceste produse mi se nu mi s-a potivit asa ca am facut o alergie. Daca ai sti cat de rau imi pare! Dupa ce mi-am aplicat cremele, am fost foarte incantata de efect, piele neteda si catifelata. Asa ca am decis sa dau produsele unei cititoare si a fost supe incantata de eficenta produselor Green Lab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *