Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă spun mai multe despre una din descoperirile finalului de an, și anume produsele pentru păr Biotop. Deși am părul scurt și îl tund frecvent, nu consider că am suficient de multă grijă de el. Mai ales pentru că îl decolorez, îl vopsesc, îl supun uscării cu feohnul, și câte și mai câte! În plus, este un fir foarte subțire, pisicos, cu tendințe de îngrășare, căruia nu îi priește absolut nimic. Rar am găsit șampoane care să îmi meargă bine o perioadă îndelungată și să nu îl îngrașe mai mult. Rar am găsit vreun balsam, mască sau tratament care să nu îl facă să arate ca și cum aș fi turnat o găleată de ulei în cap. Da, story of my life! Însă am vrut să dau o șansă produselor profesionale Biotop, care promiteau!

Cine sunt cei de la Biotop?

Sunt un brand de produse profesionale, axați pe partea de îngrijire a părului. Produsele lor sunt aprobate de cei de la PETA, sunt cruelty-free, nu conțin parabeni, SLS, SLES sau clorură de sodiu. Produsele lor se găsesc pe site-ul Beauty One, de unde pot cumpăra profesioniștii, cei cu saloane, sau pe Beauty One Shop, un magazin deschis pentru toată lumea. Aici gama e mai mică, dar chiar și așa, găsiți produse profi de cea mai bună calitate.

De ce sunt produsele Biotop așa de speciale?

Pentru că sunt folosite de cei din saloane, deci calitatea e mult peste media produselor din magazinele obișnuite. Nu vorbim de un șampon, pur și simplu, ci de un adevărat complex. Eu am primit gama Keratin 007 pentru păr deteriorat, iar aceasta conține șampon, balsam, mască și ser. Nici nu mă gândeam că voi folosi atât de multe produse pentru părul meu scurt! Cheia e moderația, totuși, nu le folosesc în același timp pe toate. La o spălare folosesc balsamul, la alta masca, dar serul încerc să îl folosesc constant.

– șamponul și balsamul

Formula lor cu keratină ajută la hidratarea și repararea firului de păr din profunzime. Am folosit șamponul și singur, fără niciun alt produs, și am fost uimită să constat că părul nu e încurcat, nu e îmbâcsit, ba din contră! A arătat excelent și l-am pieptănat rapid. În plus, am constatat că nu se mai îngrașă a doua zi, ci ține măcar 2-3 zile fără spălare. Balsamul lasă un păr extrem de fin și de ușor de pieptănat.

– masca

Bogată în keratină, provitamina B5, vitamina E și ulei de ricin, redă strălucirea părului și îl face mai fin. Hidratează în profunzime, eu o las să acționeze câteva minute, apoi clătesc. La fel, nu a încărcat părul absolut deloc.

– serul

Ultimul, dar nu cel din urmă, este serul reparator. Mi s-a părut cel mai fain produs din cele patru. Are multiple beneficii, este un ser fără clătire, l-am aplicat pe părul umed și am uscat ca de obicei. Pe lângă faptul că hidratează și netezește firul de păr, prevenind electrizarea, are și efect de protecție termică, deci e un mare plus. Ador produsele de genul, cu atât de multe beneficii!

Cine zice că doar părul lung trebuie îngrijit? Întotdeauna am pus mare preț pe produse calitative, pentru că am abuzat de vopsit și decolorat. Așa că aveam nevoie de ceva care să repare părul și să îl hrănească. Mă bucur că am găsit produsele Biotop care îmi satisfac nevoile și se pliază perfect pentru ce am eu nevoie! Voi obișnuiți să folosiți produse profesionale? Chiar dacă sunt ceva mai scumpe, părerea mea este că merită, ingredientele lor fiind net superioare!

8 Replies to “Ai grijă de părul tău cu produsele Biotop

  1. buna! Ahm, folosesc produse basic si semiprofesionale poate 😛 dar poate ar trebui sa investesc in unele profesionale, ma gandesc. Multumim de recenzie! LA MULTI ANI!

  2. Par produse de calitate, iar continutul de cheratina deja e un mare plus pentru mine. Am tot avut probleme cu parul, as vrea sa incerc ceva nou ca sa il ajut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *