Ziua bună, oameni frumoși! Azi vreau să vă vorbesc un pic despre câteva produse Dermacare pe care le-am primit acum o săptămână. Este vorba de trei produse potrivite pentru tot corpul  – produs pentru igienă intimă, șampon și gel micelar de curățare. Personal, folosesc toate cele trei produse, așa că pot spune că mi-am format o părere despre ele. Nu sunt la prima experiență cu Dermacare, am mai folosit produsele lor și am fost mereu încântată. Ei au luat naștere în 2010 și sunt un jucător important pe piața dermatocosmeticelor, cosmeticelor, a suplimentelor și a dispozitivelor medicale.

Cele trei produse sunt de mare folos oricărei femei, dat fiind faptul că vorbim de produse indispensabile igienei de zi cu zi. Le-am folosit, le-am testat, acum pot să emit câteva păreri.

Biorga Femilyane Physio pH 5.5 gel igienă intimă

Este un produs de uz zilnic, care previne uscarea mucoasei vaginale și are o bază de spălare blândă de origine vegetală. Are un pH de 5,5, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în fiecare zi. onține pirocton olamină – 0,1%, ingredient ce protejează integritatea florei vaginale. De asemenea, conține și aloe vera și glicină, ingrediente care ajută la calmarea senzației de disconfort. Nu conține săpun sau parabeni și este hipoalergenic.

Acest produs mai are un ”frate”, varianta cu pH acid, de 8, care este indicat în tratamentul anumitor afecțiuni precum candidozele, vaginitele, balanitele, dar și în perioada de menopauză.

Biorga Femilyane Physio pH 5.5 mi s-a părut un produs foarte bun și m-am împăcat bine cu el. Nu irită, nu creează disconfort sau mâncărimi. Ce am apreciat foarte mult e că nu are parfum, nu miroase, și nici nu face multă spumă, deci nu are ingrediente nepotrivite. Doar curăță și lasă o senzație plăcută de curat.

Biorga Ecophane Șampon pentru păr fragil

Este un produs potrivit pentru uz zilnic, ceea ce e un mare plus. Știm foarte bine că nu se recomandă șamponarea zilnică cu produse nepotrivite. Conține Acid hialuronic, care hidratează scalpul,  Disodium cocoamphodiacetat, care favorizează refacerea fibrei capilare, redă suplețea și strălucirea naturală a firului de păr și îl face ușor de coafat, dar și Polyquaternium-10, un agent anti-static și filmogen. Promite să prevină deshidratarea scalpului și a părului și să îl protejeze împotriva efectelor neplăcute ale apei calcaroase.

Personal, folosesc acest produs cam la două zile, părul meu gras nu îmi permite să stau mai mult fără șamponare. Face o spumă bogată, însă e nevoie de aplicarea unui balsam după, întrucât îmi lasă părul destul de încâlcit. Dar asta nu cred că e o problemă doar la mine, ci la toate persoanele cu păr pisicos. Dă volum, dar nu am observat să prelungească perioada dintre spălări, întrucât oricum nu e destinat pentru așa ceva.

Biorga Apaisac gel micelar demachiant

Acest gel demachiant micelar se poate folosi atât pe față, cât și pe ochi. Recunosc, am demachiat mai rar cu el, întrucât momentan am extensii de gene și am evitat să mă machiez, însă l-am folosit cu succes pe ten. Nu conține parfum, parabeni sau fenoxietanol.

M-am împăcat foarte bine cu el și îmi place extrem de mult textura de gel, e fabuloasă! Curăță din câteva mișcări, astfel că nu necesită mult produs. Nu mi-a iritat ochii, ceea ce e un lucru foarte bun.

Acestea au fost cele trei produse din familia Biorga pe care le-am folosit. Mi s-au părut foarte ok, se vede implicarea și calitatea. Da, pot spune că mi-au atras atenția, iar prețurile nu sunt de speriat, astfel că merită cu siguranță să le cumpăr în locul produselor anterioare. Pentru că știi ce folosești, pentru că au ingredient curate, pentru că sunt mai sigure! Voi ați folosit până acum produse de la Dermacare? Cum vi s-au părut?

14 Replies to “Ai grijă de tine cu produsele Dermacare!

  1. Nu cred să fi încercat vre-un produs de la ei ,dar cred că sunt produse bune din ceea ce ai zis despre ele .

  2. Mi-a atras atenția produsul pentru igiena intima, ambele sunt utile si de avut in casa, si cel cu ph neutru si cel cu ph bazic. Conține parfum cel pe care îl ai tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *