Ziua bună, oameni faini! Despre machiajul ochilor am putea vorbi la nesfârșit, încă mai învăț să fac linia de tuș sau un smokey eyes ca la carte. Însă și mai important mi se pare să ai sprâncene perfecte. Nu de alta, dar forma sprâncenelor îți poate determina întreaga fizionomie. Dacă sprâncenele tale nu sunt în primul rând pensate corect, e o problemă. Dacă nu sunt conturate cum trebuie, iar nu e bine. Tocmai de aceea au apărut atât de multe produse care să ajute, de la gel sprâncene până la tatuaje sau microblending. Oare ce ni se potrivește cel mai bine?

De câțiva ani m-am axat foarte mult pe aceste produse pentru sprâncene. Dat fiind faptul că sunt șatenă, sprâncenele mele nu sunt foarte pronunțate. Înainte le mai jupuiam eu și le stricam constant, însă de ceva timp nu mă mai ating de ele. Însă tot am probleme cu goluri, nu cresc cum trebuie și nici nu se văd cine știe ce. Însă nu vreau să optez pentru tatuaj, așa că mă descurc cu ce am. Și folosesc de toate, de la creioane la geluri și rimeluri. Pentru că îmi e mai simplu și mai comod. Da, poate că economisești timp dacă ai sprâncenele tatuate, însă cred că machiajul lor nu ia mai mult de câteva minute.

Creion sprâncene sau rimel colorat?

În ultimul timp m-am îndrăgostit de două produse Essence, deși deja aveam setul de la Rimmel, cu care mă înțelegeam super. Aplicam fardul, apoi ceara și eram gata. Acum, însă, am zis să încerc și creionul cu ceară și rimelul de la Essence. Mi s-au părut interesante și la prețuri extrem de mici. Însă care ar fi mai eficient?

Creionul Brow wax pen l-am luat în nuanța 03, mi s-a potrivit perfect. Mi se pare că acoperă foarte bine și umple eventualele goluri. Nu e waterproof, dar nici nu mă duc la piscină cu el. Pentru un make-up de zi cu zi, e mai mult decât suficient. În poză e aplicat pe sprânceana mea dreaptă, se vede că e mult mai plină.

Rimelul Make Me Brow l-am luat în nunața 05 Chocolaty Brows și pot spune că e fix ce trebuie. Nu am ales negru pentru că sprâncenele mele nu sunt închise. Acesta are și fibre de umplere, adică oferă un aspect natural și plin. În poză e aplicat pe sprânceana mea stângă.

Ce zic eu – rimelul e mai natural și mai puțin vizibil decât creionul. Cu creionul poți desena goluri, poți umple cu culoare, sprâncenele arată mai pline. Cu rimelul, mai mult sunt conturate și disciplinate. Dar cu creionul clar le poți da forma dorită și arată mult mai ok. Cu rimelul obții un look natural, un make-up no make-up. Dacă nu vrei să apelezi nici la creion, nici la rimel, nici la tatuaj, mai ai o soluție – folosește vopsea sprâncene. Se aplică ușor chiar și acasă și rezistă ceva timp. Adică e o soluție simplă pentru a da culoare pe o durată mai mare de timp.

Este important să dăm o formă corectă sprâncenelor, ne vor schimba complet look-ul și make-up-ul va arăta altfel. Soluții sunt, trebuie doar să dedicăm câteva minunte în plus și vom obține sprâncene perfecte! Voi cum aveți grijă de ele?

6 Replies to “Hai să vorbim despre sprâncene perfecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *