Pentru că sezonul rece este în plină desfășurare, vrem să nu tremurăm, dar totodată să și arătăm impecabil. E cazul, deci, să căutăm piese vestimentare călduroase, dar și arătoase! Pentru că am dat deja o tură prin magazinele fizice și nu mi-a sărit nimic în ochi, am considerat că ar fi mai bine să încerc și în magazinele online. De obicei, internetul oferă mult mai multe opțiuni, la prețuri mult mai bune. De ce? Pentru simplul fapt că acele costuri de întreținere ale unor magazine online sunt mai mici decât ale celor din mall, fapt care se reflectă și în prețul produselor. Tocmai de asta am remarcat site-ul FashionMia, care are niște hăinuțe tare faine și foarte accesibile.

Pe site-ul lor am găsit cute skater dresses, numai bune pentru evenimentele ce vor urma. Da, pe lângă faptul că e frig afară, e sezonul nunților și botezurilor. Și tocmai de asta avem nevoie de rochițe simpatice, care să rezoneze cu petrecerile la care suntem invitate. Să nu mai menționez faptul că suntem doamne, deci avem nevoie să ne exprimăm feminitatea în fiecare zi.

Aceste două modele sunt unele din cele care mi-au atras atenția de pe site-ul FashionMia. Rochița roz este extrem de delicată, iar dantela este în topul preferințelor tuturor, dar și în tendințele generale. Rochia roșie cu buline este purtabilă zi de zi, nu este pretențioasă, ba eu cred că se potrivește aproape oricui.

Rochii, rochii… dar vine iarna!

Și pentru că vorbim de sezonul rece, nu putem să nu căutăm winter outerwear. Fie că vorbim de geci pufoase, mari, care se pare că sunt în trend anul ăsta, fie că vorbim de cojocele sau paltoane elegante, îmbrăcămintea de iarnă e la mare căutare! Și chiar dacă avem câteva piese în garderobă, niciodată nu strică o culoare mai tare sau o croială mai deosebită!

Pentru mine, site-ul celor de la FashionMia a fost de un real folos. Aici am găsit atât de multe produse, de la haine până la accesorii, de la mărimi standard la plus size, încât le pot recomanda și altora! În plus, sunt produse pe care nu le-am văzut, de exemplu, în magazinele din mall. Ăsta e un mare plus pentru mine, dat fiind faptul că îmi place să fiu diferită, să nu port ce are deja toată lumea.

Voi ce părerea aveți despre site-urile chinezești? Ați comandat vreodată de pe FashionMia?

3 Replies to “Haine faine de pe Fashionmia

  1. rochiile de genul asta nu prea sunt pe placul meu, dar geaca aia rosie mi se pare super simpatica si mi-o si imaginez facand contrast cu albul zapezii. Eu pe as miza, fara sa ma gandesc de doua ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *