De vreo câteva zile, toamna chiar a început să-și intre în drepturi. Contrar așteptărilor și situației din ultimii ani, de data asta nu mai avem 35 de grade, ci s-a răcorit substanțial. Abia așteptam să vină vremea asta, să fie aerul respirabil și să mă pot odihni cum trebuie noaptea. Bineînțeles, acum am altă problemă – eu cu ce ma îmbrac? Am început deja să scot hainele mai groase, dar știți și voi, ca orice femeie, mereu e binevenită o schimbare a garderobei. Nu pot să schimb toate piesele pe care le am, dar pot îmbunătăți. Chiar dacă știu că nu îmi voi cumpăra mare lucru, parcă tot caut cele mai frumoase, dar și accesibile haine. La FashionMia am găsit atât de multe game, de la pulovere la bodycon dresses.

Prețurile sunt foarte bune și am găsit rochițe atât pentru petreceri și timp liber, cât și pentru zi de zi sau pentru la birou. Rochii elegante sau cu paiete, în general, aceste bodycon dresses sunt mulate, pe corp, și chiar pun în evidență formele persoanelor care le poartă. Poate nu se potrivesc oricărei femei, dar merg chiar și pentru cele cu puțină burtică sau șolduri mai proeminente. Nu arată chiar ok însă în mărimea XL sau mai sus, acolo trebuie adăugate niște volănașe sau ceva artificii pentru a masca ce dorim mascat.

Tot pe FashionMia am găsit și women’s winter outerwear, adică geci, paltoane, hanorace sau orice altceva punem ”pe deasupra”. În zilele mai răcoroase nu prea mai merge să ieșim afară în tricou, tocmai de aceea începem cu ceva mai light, eventual un puloveraș, apoi trecem la artileria grea, la gecile înfoiate, dar atât de călduroase. Mie mi-au atras atenția paltoanele în stil gotic și cele în culori vii, cum e acest albastru electric. Sare în ochi și chiar și croiala e faină!

Pe site-ul FashionMia găsim și accesorii, și produse pentru bărbați, așa că merită studiat un pic. Eu sigur găsesc ceva pe care să sparg banii, deși mi-am propus să fac asta mai puțin. Nu am zis că o să și reușesc! Voi ce v-ați propus să mai schimbați prin garderobă? Cu ce vă mai înnoiți?

2 Replies to “Haine pentru toate gusturile de la FashionMia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *