Poate și voi vă feriți copiii cât puteți de medicamente și chestii sintetice, dar în momentul în care îi lovește vreo răceală sau ceva de genul, sunteți îngrijorați și nu știți cu ce ar fi mai bine să-i tratați. Eu mă uit la vară-mea și văd că evită antibioticele (și noi o facem, așa că de ce să experimentăm pe puii de om?), încercând să aleagă mai mereu ceva inofensiv. Rar când cei mici fac injecții sau iau ceva mai puternic, și asta doar la recomandare medicului. În plus, sezonul care a trecut a fost unul tare ciudat, vremea capricioasă, iar în școli și grădinițe e un adevărat focar de infecție. Copiii răcesc din ce în ce mai des, am chiar o prietenă educatoare care se plângea de asta. Așa că un supliment care să le vină în ajutor e binevenit oricând, mai ales dacă e natural.

Siropul Happy Kid de la Ayurmed este o soluție naturală pentru protejarea celui mic, pentru creșterea imunității și a poftei de mâncare. Recipientul are 100 ml și capac anti-copii, deci nu poate fi deschis accidental. Ăsta e un punct important în ceea ce privește produsele destinate copiilor, să nu poată fi consumate în cantități mari. Din cauza aromelor dulci, ei sunt atrași și, chiar dacă e un produs natural, nu e cazul să se depășească limita zilnică.

Siropul are o culoare închisă și nu mi se pare extraordinar din punctul de vedere al aromei, dar fiecare cu plăcerile lui. Mai presus de toate conține numeroase plante folositoare, cum ar fi – Elettaria cardamomum (Cardamom), Embelia ribes (Vidanga), Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce), Bacopa monnieri (Isop de apa), Aegle marmelos (Bael), Adhatoda vasica (Vasa), Carum carvi (Chimion), Citrus medica (Lime), Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultura), Mentha piperita (Menta). Toate ajută la un tranzit intestinal mai ok, la o imunitate mai bună, necesară în perioada asta.

Cred că siropul Happy Kid chiar e de folos dacă e dozat corespunzător și cura este suficient de intensă. Momentan, pe site-ul Ayurmed e și o promoție de tipul 2+1 gratis, deci se merită investiția. Voi ați apela la un supliment natural pentru sănătatea piciului vostru?

31 Replies to “Happy Kid de la Ayurmed – supliment natural

  1. Sunt sigura ca plantele au un efect benefic, insa cred ca acesta este pe termen lung, foarte lung. Daca problema ar trebui rezolvata imediat, sincer, as apela la medicamente nu la remedii. Mai ales la un copil, care este mai sensibil la boli decat un adult si poate face o forma grava mai rapid.

  2. sa nici nu imi aduc aminte,al meu a racit urat la 4 luni dar cu o doctorita buna am evitat la mustata antibioticele, e bien de stiut de acest sirop pe cand creste

  3. Nu i-am dat piticei mele acest gen de sirop. Nu stiam mare lucru despre el, voi lua in calcul acest produs la urmatoarea raceala sau chiar preventiv sa fac o cura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *