Ziua bună, oameni dragi! A trecut și sărbătoarea de Crăciun, azi e deja a 3a zi, și implicit, Sf. Ștefan, așa că le urez tuturor sărbătoriților La mulți ani și numai lucruri frumoase! Sărbătorile astea au fost liniștite, fără prea mult tam-tam, am stat acasă și ne-am bucurat de zilele libere. Ba la prânz ieșim cu Aki în parc și-l plimbăm ceva mai mult decât de obicei. Asta e ok, pentru că mai obosește și stă mai cuminte în casă. În rest, pe la patinuar, pe la biliard, darts, ne găsim metode de a petrece timpul. Am început și eu să mă duc la sală, gata vacanța, nu vreau să mă chinui după Anul Nou prea tare, mai bine o iau din timp. Azi vreau să fac un mic rezumat a ceea ce am primit/cumpărat în ultima vreme, adică și de la Moș.

Am primit și eu cărțile de la Libris, din care una chiar am terminat-o. Nici din a doua nu mai am mult, ce-i drept. Profit de ocazie și de timpul liber!

Prin Dm am trecut să iau oja din Beauty Box și mi-au picat ochii și pe un șampon uscat din gama Balea,cu cocos. Am zis că și-așa nu mai am niciunul, deci nu strică. Pe fundal se văd și forme din silicon verzi pentru brioșe, am în plan dinainte de Crăciun să fac și nu mai apuc!

La Secret Santa am primit o decorațiune tare simpatică și o lumânare parfumată frumoasă! Cutiuța de lângă e cadoul de la Moș. De fapt, o parte cică… Serviciile de curierat lovesc din nou în perioada asta!

Se pare că Moșul a citit lista mea și mi-a adus în dar un ceas. Brățara e exact genul meu, doar culorile îmi sunt un pic neobișnuite. Însă cred că se vor potrivi destul de bine cam cu orice.

Îmi doream rochița roșie cu viața mea, știți asta. Așa că de Crăciun… știți cum e. Coronița dă foarte bine, iar produsele Yves Rocher erau pe lista mea, dar nu mă hotărâsem definitiv. Până acum.

Pe lângă tote cadourile fizice, am primit și un card pe Libris, de pe care am comandat deja 4 cărți. Tradiția asta începe să-mi placă!!!

Pe lângă toate darurile pe care le-am primit/mi le-am făcut, se adună multe, multe dulciuri. Plus 2 prăjituri făcute de mine, ale căror rețete vor apărea zilele ce urmează, în caz că sunteți în pană pentru petrecerea de Revelion. V-am pus o poză și cu brăduțul meu. Deși anul ăsta nu am mai mers pe varianta naturală, eu sunt încântată. Aki nu a tras (foarte mult) de el și nu a mâncat (decât 3) globuri. Dar…. totul e bine când se termină cu bine!

Voi ce ați primit de la Moș? Cu ce cadouri v-ați mai răsfățat? Zi frumoasă, cu soare și căldură-n suflet!

14 Replies to “Haul de Crăciun – înainte și după

  1. Eu am primit o tastatura mecanica speciala pentru scris, multe dulciuri de la Milka preferatele mele, un cojoc de la Rosegal si perdele cu fluturi pentru dormitor, o pereche de colanti de pe Dresslily si papuci de casa cu care m-am cadorisit singura. Si noi am petrecut prin oras, ne-am plimbat cu trenul lui Mos Craciun si acum mai avem in plan un film si o vizita la patinoar. Aaaa si sa nu uit de turta dulce absolut delicioasa de la Targul de Craciun.

  2. Frumoase cadouri! Eu am avut pe lista o camera gopro , parfumuri , cosmetice …anul acesta doar doua bluzite la categoria haine, insa am avut un munte de dulciuri!

    1. da, am facut 2 prajituri, chiar mi-au iesit tare bune! parol! este o frumusete, dar astept ocazia si locul potrivit pentru a o purta

  3. O gramada de tentatii pe aici. Dulciurile sunt preferatele mele. Cutia de la milka cu cana mi-am dorit-o si eu si sotul mi-a zis ca nu am nevoie de ea, asa ca am renuntat la ea. Ceasul se vede superb pe mana si nu mai zic de rochita rosie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *