Dacă am fost în weekend la București, n-am putut rezista să nu dau o tură prin Unirea, dar și printr-o librărie unde m-a dus Ade, de care este ea fascinată. Mă gândeam că este pur și simplu un magazin cu cărți, dar m-am înșelat și chiar mă bucur! Ade m-a dus într-un loc extraordinar! Dar n-am luat doar cărți, am venit acasă și cu ceva pentru al meu soț. Am cheltuit oleacă, dar nu-mi pare rău, a meritat. Și nu că toate chestiile le-aș fi găsit doar în București. Dar sunt mai faine plimbate 😀

IMG_20150921_174459IMG_20150921_174446Librăria de care vă zic este undeva între Universitate și Unirii. Acum sunt reduceri de până la 70%, așa că merită să profitați. Cărțile în limba română sunt puține, dar pentru cele în engleză merită o vizită! Dacă vreți să luați un cadou cuiva care apreciază cărțile sau are o pasiune (gen mașini, motociclete, Formula 1), găsiți albume super faine cu istoria respectivă (chiar și din al 2lea Război Mondial sau ceva despre Hitler, dacă sunteți fani) la doar 20-30 lei! În plus, am găsit niște cutiuțe foarte faine cu accesorii pentru cocktail-uri, cu miniaturi de biliard, etc. Deosebit!

Eu am luat două cărți în română – Câmpul electric și Moarte la Fenice, fiecare cu 3 lei. Părerea mea…merită! S-ar putea dovedi niște cărțulii interesante. Pentru că aș vrea să-mi mai dezvolt engleza, am luat și două cărți în această limbă. Am dat pe fiecare 10 lei și sunt destul de consistente. Prima este The Dead of Night și cuprinde povești horror (sectorul ăsta este reprezentat destul de bine), iar a doua este The accused, un roman polițist.

IMG_20150921_174412 IMG_20150921_174429Am dat în mintea copiilor, recunosc! Mi-am luat un notes cu Minioni, care are și carioci, și stickere, și pagini de colorat. Ce-mi puteți cere?

IMG_20150921_173739Pentru Mr. am luat o bluză drăguță și pufoasă de la New Yorker, cum îi place lui: cu numere. Fiecare cu vrăbiuțele lui… Găsisem și pentru mine, dar nu m-au încântat prea tare. Am sesizat că anumite lucruri nu se găsesc la Brăila, din păcate, dar nici acolo nu-s unele haine de la noi. Totuși, prețuri mai mari ca aici. Eu am dat pe această bluză 45 lei.

IMG_20150921_174355Am vrut să fac un gest simpatic și să-i iau un parfum. Cum prea mulți bani la mine n-am avut, m-am orientat spre un Pierre Cardin, întrucât acum vreun an și ceva a mirosit ceva din gama asta și i-a plăcut. Norocul meu fantastic a fost că la Kendra din Unirea era o promoție bună de tot (s-ar putea să mai fie și acum): la orice parfum Coty cumpărat, primeai unul cadou. Eu eram cu capul în nori, n-am sesizat, dar o fată drăguță de acolo m-a făcut atentă și am avut de ales între Beyonce – Heat, Halle Berry (nu mai știu cum se numea) și Beckham – Signature. Primele două nu mi-au plăcut deloc, ultimul era sigilat, așa că l-am luat la ghici. S-a dovedit a fi un parfum de seară, destul de înțepător la prima vedere, dar ok după puțin timp.

Cam asta a fost sesiunea mea de shopping, cum m-am descurcat? Ținând cont că am avut ziua de sâmbătă și jumătate de duminică la dispoziție…Se putea și mai rău! Mă întorc la muncă, sper să se termine repede ziua asta! Să aveți o zi de marți faină!

2 Replies to “Haul de București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *