Ziua bună, oameni dragi! În acest început de lună am mai cumpărat câte una-alta, am mai și primit ceva comenzi restante, deci pot spune că deși nu aveam în plan să primesc, ci să consum, se pare că socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg. Dar nu mă plâng! Dacă aș câștiga mai des sau mi s-ar face cadouri măcar o dată pe lună, n-aș refuza! Oricum, produsele primite până acum au picat la fix, o să le folosesc cu mare spor!

IMG_20160205_155134Încep soft, cu bețișoarele de urechi și cu dischetele demachiante de la Cien, cumpărate din Lidl. Nu mai știu să vă spun de câte ori le-am cumpărat și recumpărat, mă înțeleg bine cu ambele, nu le-aș schimba pentru nimic în lume. Am avut o tentativă de a lua alte dischete din Carrefour, dar de ce să încerc altceva dacă acestea mi se potrivesc? Sunt ieftine și bune, nu se destramă, le folosesc atât pentru demachiere, cât și pentru unghii.

IMG_20160204_135201La ultima vizită în Dm am profitat de noul catalog și i-am luat lui Mr. două geluri de duș Palmolive, pentru că îi plac la nebunie. Eu nu mă omor după ele, recunosc, dar cred că pe cel roz îl vom folosi în paralel, pentru că miroase demențial! Am cumpărat și o periuță de dinți cu 3 rezerve, am renunțat la ideea de periuță electrică (o să vă povestesc ce și cum). Am reușit să ajung la poșta vamală pentru a ridica ultimul colet, adică ultima parte a comenzii de la Born Pretty Store, care a constat în lacul pentru unghii mate (în sfârșit al meu!!!) și o pereche de șosete cu degete. Din păcate, șosetele vor ajunge la Denis sau la Daria, pentru că e imposibil ca un adult să intre în ele . Păcat. Erau super haioase!

IMG_20160204_172456La Lidl am găsit o ofertă imbatabilă la sutiene, 2 bucăți la 25 lei. Erau diverse combinații de culori, alb-negru, negru-roșu, gri-roz închis, etc. Eu am ales ultima variantă. Cred că cel mai mare minus este că nu am văzut decât o singură mărime, 90B. Mai mari nu aveau. Eu am riscat, îmi sunt un pic fixe, dar cred că după câteva purtări se mai lasă puțin, trebuie doar ajustate cum trebuie. Îmi plac sutienele Jolinesse, eu am cumpărat doar din Lidl, pentru că mi se par de calitate.

IMG_20160205_154742Am dat și o comandă la Oriflame (prima după mult timp), iar aceasta a inclus rimelul The One 5 în 1 Wonderlash (preferatul meu, nu mă mai despart de el!), care a costat 15 lei, dar și un set foarte avantajos la doar 20 lei, care include un rimel The One, de data asta e vorba despre Instant Extensions, un creio dermatograf negru The One și un BB Lip Balm tot din gama The One. Eu am fost foarte mulțumită de această gamă de produse, mi se par cele mai bune!

IMG_20160205_154957În luna decembrie au fost tot felul de concursuri pe Facebook, iar eu am participat la câteva. Am fost constantă în cele organizate de Lyla Loves, Fragrance Direct, Selgros și încă vreo 2, parcă. Am avut noroc, iar într-o zi am nimerit prețul corect pentru un colier Lyla Loves. Așa că ei au fost drăguți și mi l-au trimis. Este un colier statement, mare, frumos, trebuie să recunosc, rămâne de studiat cu ce să-l asortez. Dar serios, m-am îndrăgostit de el!

IMG_20160208_141814Bonus, ieri am fost în mall la shopping cu nașa (nu vă grăbiți, sunt chestii pentru nuntă :D) și am găsit în New Yorker bluză cu Minioni la doar 25 lei. Îmi place că are mânecile lungi, dar în același timp e subțire. Și are Minioniiiiii!!!

Cam astea-s ultimele ”achiziții” din ultima vreme, sper să mă laud și cu altele în cât mai scurt timp! Voi ce noutăți mai aveți?

6 Replies to “Haul de început de februarie

    1. eu am fost tentata de mascara the one wonderlash, o sa-l iubesc pe vecie, dar daca vezi catalogul…iti mai pica ochii si pe altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *