Neața bună, oameni frumoși! V-am zis eu că o să-mi cam schimb stilul de viață? Tocmai de asta m-am înarmat cu o grămadă de chestii sănătoase, alimente, dar și cosmetice. Pentru că natural e mai ok, pentru că zahărul și sarea în exces trebuie evitate, pentru că fructele sunt mai bune decât ciocolata (știu că nu e adevărat, dar așa mă păcălesc zilnic). Totuși, am comandat câteva produse de pe Vegis, am primit un colet de la Sano Vita, dar am avut și un voucher de la Vitamix, primit la Galați Beauty Swap #2. Să vă arăt cu ce m-am răsfățat! Răsfăț sănătos, parol!

Vegis.ro

Coletul de la Vegis a venit ca urmare a unei oferte de transport gratuit la comenzile peste 50 lei. N-am rezistat, în general, evit plata transportului, deoarece mi se pare că mai pot lua ceva de banii ăia. Așa că acum am văzut ocazia perfectă de a mai lua una-alta. Am ales atât alimente, cât și produse medicamentoase, să zic așa.

Crema cu ardei iute am luat-o fix pentru durerile de la fotbal. Nu ale mele, nu vă speriați, deși i-am spus că vreau și eu să joc de prea multe ori. Spray-ul nazal este pentru mine, dar nu pot să-l folosesc, pentru că este prea mentolat, plus că nu mi se pare că face față. Din păcate, problemele mele cu sinusurile fac să fiu dependentă de Bixtonim, ceea ce nu e ok deloc și aș fi vrut să-l înlocuiesc.

Chiar dacă de la Vegis, produsele Sano Vita nu sunt de ocolit. Am ales pudră de roșcove și cușcuș, apoi am profitat de faptul că nu prea găsim produse Solaris pe la noi. Urmează făina integrală de secară, rondele din grâu expandat, lapte praf din soia, dar și două batoane Slim Bar de la Vedda. Acestea sunt mai dulci decât Fibro Bar de la Redis, dar îmi par și cumva mai înecăcioase.

Sano Vita

De la Sano Vita am un munte de bunătăți! Le-am desfăcut pe majoritatea, n-am rezistat, deja le folosesc constant. Cel mai mult îmi plac merișoarele și fructele de goji, dar și semințele!

Vitamix

De la Vitamix am combinat produsele alimentare cu cele cosmetice, iar rezultatul a fost unul mulțumitor. Am avut de ales dintre câteva branduri, eu am luat câte ceva de la fiecare. De la Iceveda am găsit un gel de duș și un exfoliant, de la Oma Gertrude am un gel de duș tonifiant, iar de la Bunica Agafia am luat un șampon și-un balsam pentru creșterea părului. Pe parte de alimente, am ales produse Springmarkt – făină de in, merișoare, stafide și ananas confiat. Da, mult zahăr, dar cu măsură, se pot consuma și astfel de produse. Puteți accesa și pagina de Facebook, pentru mai multe sfaturi pentru o viață sănătoasă!

Voi optați pentru un stil de viață sănătos? De unde vă procurați alimentele? Ce cuprinde regimul sănătos și ce anume consumați într-o zi obișnuită?

28 Replies to “Haul sănătos – Sano Vita, Vegis, Vitamix

  1. da-mi mie rondelele alea cu orez de la Sano Vita. Si migdalele si gata! Te las in pace. Bine, stiu ca nu mi le dai, dar trebuia sa incerc. Sa vezi ca si lui Aki ii vor placea la ffel de mult ca mie,.

  2. Eu si stilul de viata sanatos nu ne impacam prea bine. Iar pentru sinusuri poti sa incerci uleiul esential Breathe de la doTERRA, e foarte bun chiar daca e un pic cam scump, merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *