Ziua bună, oameni faini! Știu că m-ați dat dispărută, văd că și laptopul mă sabotează și nu mai salvează ceea ce scriu, dar jur că nu mai am timp pentru nimic. Schimbul 2 e aiurea din punctul ăsta de vedere – dimineața trece imediat. Săptămâna trecută v-am povestit despre gama Power Stay de la Avon, dar nu v-am spus nimic despre ce a conținut întreaga comandă. Care au fost așteptările mele, ce s-a mai schimbat și ce a rămas la fel, vă zic în cele ce urmează!

Produse pe care le-am mai folosit

Singurul produs care a rămas constant în rutina mea de ceva ani este gelul intim Simply Delicate. E ok, de obicei aleg variantele fără parfum sau cu mușețel. Nu am avut niciodată probleme cu iritații sau chestii de genul, nu mi-a făcut rău. Alături de crema depilatoare pentru față, sunt produsele pe care le cumpăr cel mai des de la Avon.

În comandă am avut și produse din gama Senses – gelurile de duș cunoscute și adorate de toată lumea, precum și un săpun lichid. Da, aromele sunt faine, dar parcă îmi pare rău că am luat varianta de gel de duș mare, de 720 ml. Da, e practic, are pompiță dozatoare, dar nu face spumă mai deloc. Oare așa era și înainte? Săpunul e ok, dar tot mi-aș fi dorit ceva mai cremos. Cred că asta le lipsește.

Spumantul de baie rămâne o chestie faină, miroase a lămâi și chiar e mai ok decât gelul de duș. Adică nu știu voi, dar cred că nu-s singura care-l folosește pe post de gel de duș nu?

Produse nou încercate

Aici se regăsesc două chestii pe care le-am adăugat strict ca să fac comanda minimă – un scrub și un gel de curățare pentru față. Deși sunt super amorezată de scruburi și am avut mari așteptări de la el, se pare că mi s-au cam întors preferințele.

Din păcare, de scrubul Aloha Monoi nu prea e decât mirosul – flori de tiare și cocos. Da, te cam transpune pe o plajă cu un Mai-Tai în mână. Dar ca eficiență, zero! E ca un fel de loțiune de corp cu ceva particule minuscule în el. Nu exfoliază cine știe ce, ba nici nu lasă pielea hidratată, așa cum fac exfoliantele de la Ziaja sau Dermacol. Deci nu, sincer, nu recomand.

Gelul de curățare de la Anew este însă ok, chiar peste așteptări. Se recomandă tenului gras sau mixt, are extract de cărbune, și promite curățare în profunzime. Eu îl folosesc seara, la duș, și chiar e foarte ok, îmi simt tenul curat. Plus că nu au fost probleme – coșuri, iritații, etc. Și e și spornic – la cei 150 ml ai lui și la utilizare zilnică de vreo 2 săptămâni, abia se simte consumat.

Cam asta a conținut ultima mea comandă de la Avon. Nu foarte multe produse, mai mult de dragul vremurile trecute. Constat, însă, că m-am mai maturizat din punctul acesta de vedere, al îngrijirii, și am ales produse mult mai ok și din punct de vedere al compoziției, și al eticii. Voi ați mai plasat comenzi la Avon? Care e preferatul vostru?

13 Replies to “Haul – ultima comandă de la Avon

  1. Și eu folosesc de la ei un spumant de baie cu miros de flori de liliac. Îmi place că ambalajul e destul de mare și așa reușesc să am produsul pentru mai mult timp. Produsele sunt destul de calitative! Nu m-au dezamăgit niciodată.

  2. chiar aseara am facut si eu o comanda si am luat destul de multe produse cu doar 110 lei. O sa va arat pe stories!

  3. Ți-ai luat o grămadă de produse foarte faine și sigur miros toate minunat. Mie îmi place foarte mult gama de spumă de baie și aș vrea să încerc și altă aromă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *