Părul reprezintă un subiect foarte delicat, atât pentru bărbați, cât și pentru femeie. Pentru ei e mai ușor, deoarece nu e nimic neobișnuit în a vedea un tip chel, ba uneori chiar au mai mult succes, dar în cazul femeilor, lucrurile nu sunt atât de simple. Toate ne dorim un păr bogat, frumos, plin de volum, cu culori neobișnuite, cu texturi diferite, dar mai ales nu suntem niciodată mulțumite de ceea ce ne-a dat mama natură. Din păcate, cam așa stau lucrurile, și de cele mai multe ori, în încercarea de a ne schimba look-ul, ne facem părul praf… Nu este ușor să îl îndrepți sau să îl ondulezi, folositul excesiv al aparatelor de styling nu duce la nimic bun. Așa că de ce nu am apela la peruci profesionale? Eu am găsit pe TedHair Wholesale wigs, care mai de care mai drăguțe și mai diverse.

De la peruci ondulate la cele drepte, toate sunt făcute din păr natural, pentru o iluzie cât mai bună a realității. Tocmai pentru că materia primă din care sunt făcute e cea pe care o avem și noi, perucile se pot tunde, ondula, îndrepta, pot fi schimbate în același mod ca și părul natural. Doar că noi ne putem bucura de schimbări de look fără a ne strica părul. Perucile se întrețin destul de ușor, ele se spală normal, se aplică balsam, eventual și mască, și se folosesc produse pentru întreținere, gen uleiuri sau spray-uri.

Tot pe TedHair găsim Wholesale hair extensions, ideale pentru acele momente când ne dorim un păr mai lung. Acestea oferă atât lungime, cât și volum, sunt din păr natural, astfel încât au același proprietăți, se pot vopsi, coafa, etc. Nu se vor folosi produse pe bază de alcool în ceea ce le privește, sunt strict interzise! Ele trebuie periate, curățate, spălate, hidratate, pentru a evita eventualele surprize care pot apărea în urma depozitării.

Poate unele din cele mai apreciate produse sunt Wholesale brazilian hair. Aceste extensii sau bundle-uri din păr brazilian sunt foarte căutate din cauza calității părului din care sunt făcute. Părul brazilian este atât drept, cât și creț, dar are o strălucire și o rezistență specifică. Atașarea e destul de simplă, din câteva bundle-uri poți avea un volum fantastic!

Podoaba capilară este atât de greu de întreținut încât nu prea ne dă mâna să mai facem și schimbări. O dată cu vârsta, stresul, problemele genetice, există posibilitatea ca părul să se rărească, să cadă sau pur și simplu să fie lipsit de volum. Toate problemele se pot remedia cu ajutorul perucilor sau extensiilor, trebuie doar să știi să cauți. Iar pe TedHair sigur vei găsi multe modele pentru a-ți satisface curiozitatea.!

One Reply to “Have you tried a wig from TedHair?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *