Ziua bună, oameni faini! Sper că vă bucurați de weekend și profitați de vremea bună! Profit și eu să vă povestesc, în numele lui Mr., despre un produs pe care l-a primit pentru testare de la BuzzStore. Fiind o campanie exclusiv pentru bărbați, se înțelege de ce a participat el. Este vorba de ultima inovație de la Head and Shoulders, și anume produsele 2 în 1, gel de duș și șampon. Acestea vin în 3 variante – Sensitive, Deep Clean și Sport. El a testat varianta Sport, care cred că i s-a potrivit din plin.

El este o persoană foarte activă, ce iubește sportul, mai ales fotbalul. Dar nu numai. La muncă se duce frecvent pe bicicletă, este mereu în mișcare. Tocmai de aceea, dușul este prietenul lui cel mai bun, dat fiind faptul că mereu trebuie să fie fresh. Și în general nu îi place să care prea multe după el. Totuși, chiar dacă mereu a avut gelul de duș la el, asta nu l-a ajutat prea mult în privința părului.

De ce nu e ok gelul de duș pe post de șampon?

Pentru că gelurile de duș nu conțin în general suficienți agenți de hidratare și curățare sau cu ingrediente active anti-mătreață. Tocmai de aici păr cu mătreață sau uscat, lipsit de volum și de formă. Și vă zic eu, chiar dacă ei nu se preocupă de astfel de probleme ca noi, fetele, nici lor nu le convine să nu arate bine!

Acest produs de la Head and Shoulders face diferența! Ca și gel de duș, curăță și face foarte multă spumă. Ca și șampon, lasă părul ok, fără mătreață. Chiar te salvează de încă o sticlă cărată după tine la sală. În plus, mirosul e genial, fresh, masculin, și chiar persistă! Am fost un pic invidioasă, l-am folosit și eu o dată și mi-a plăcut. E adevărat, eu nu l-am folosit pe păr, e destul de pretențios și nu am avut încredere. Deși, dacă e bun pentru ei, de ce să nu fie și pentru noi?

Concluzia lui este că merită din plin. Treaba asta cu 2 în 1 este foarte eficientă, mai eficientă față de produsele încercate până acum. Mă bucur că cei de la Head and Shoulders eu fost practici și au gândit-o atât de bine de data asta! Mr. e încântat, așa că toată lumea e fericită! Voi ce spuneți de astfel de produse, ai voștri le folosesc, le preferă?

2 Replies to “Head and Shoulders 2 în 1 – cât de eficient este?

  1. Sunt foarte bune aceste produse de la Head and Shoulders ,a mai folosit și al meu și mirosul îmi place mult .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *