Ziua bună tuturor! Am aproape 2 săptămâni de când lipsesc de aici, sper să nu mai fie cazul unei absențe atât de îndelungate. Adevărul e că nu am prea am mai avut spor si inspirație, însă sper să nu mai fie cazul. Vreau să scriu din ce în ce mai mult, să vin cu subiecte interesante, așa că m-ar ajuta mult și sugestiile voastre! Așa că vă rog să îmi lăsați comentarii și să îmi spuneți cam ce v-ați mai dori să citiți în următoarea perioadă. Astăzi, însă, vorbim despre produsele I love cosmetics, pe care sigur le-ați mai văzut prin magazinele de profil. Ultima oară le-am luat din Douglas, un gel de duș și un scrub de corp. Sunt până în 25 lei fiecare, ba chiar și mai ieftine dacă le prindeți la reducere. Înainte mi se păreau mai scumpe, însă ambalajele păreau tare yummy și eram curioasă de ele.

Dacă înainte tindeam să cred că mamă ce produse nemaiîntâlnite și nemaivăzute sunt acestea, pe parcurs m-am liniștit cu ele. Inițial am avut un gel de duș de la ei și nu m-a dat pe spate. Prin 2015 îl încercam, însă am rămas cam dezamăgită. Dar să vă zic plusuri și minusuri la aceste produse. Cel puțin din punctul meu de vedere…

Gel de duș Strawberries&Cream

Acesta e fix ca primul gel de duș încercat de la ei. Foarte fain la miros, foarte mișto ca ambalaj… însă nimic wow în recipient. Mi se pare că are o textură similară cu a gelurilor de duș pe care le folosesc oricum. Dar parcă trebuie să pun ceva mai mult produs pentru a face o spumă decentă. Sau e doar părerea mea. În momentul de față mi se pare ok la preț, însă cred că găsesc totuși chestii mai faine. Mirosul e wow, într-adevăr, e pur și simplu genial! Dar nu vă faceți iluzii prea mari că o să mirosiți după baie numai a căpșuni cu frișcă.

Scrub Mango&Papaya

Dacă gelul de duș nu mi s-a părut wow, scrubul de la I love cosmetics chiar mi-a plăcut foarte foarte mult! Are particule destul de fine pentru exfoliere, nu zgârie și nu lasă o senzație neplăcută. Mirosul e mai fain decât al gelului de duș și acesta chiar persistă și după duș! Nu este nevoie de prea mult produs, face un pic de spumă, însă curăță foarte bine și exfoliază blând pielea. Me love it! Pe acesta chiar l-aș recumpăra. Și în alte variante, depinde cum găsesc.

Deci treaba cu aceste produse e că par și sunt tare yummy, însă e 50-50 cu utilitatea. Nu zic că gelul de duș nu e ok. Însă am găsit alte produse similare la preț și la cantitate și chiar sunt mult mai ok. Așa că pot spune că I love cosmetics nu m-a dat pe spate, până una-alta. Însă nici nu mi-a displăcut complet. Voi ce relație aveți cu ei? Ați încercat produsele lor?

13 Replies to “I love cosmetics… – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *