Mașina are nevoie de întreținere constantă. Este un aspect pe care orice conducător auto îl știe. Asta înseamnă bani pe care uneori parcă îi arunci pe fereastră. Dacă ai experimentat calitatea pieselor auto aftermarket sau cele mai ieftine, știi foarte bine că trebuie să repeți investiția destul de des. Iar dacă este vorba despre o îmbunătățire a aspectului mașinii ai putea apela la piesele provenite de la dezmembrări. Nu de oriunde, ci de la Wolcar.

Centru de dezmembrări cu reputație

Acest centru de dezmembrări are o strategie bine pusă la punct. De ce te interesează asta? Pentru că astfel vei cumpăra de la sursă de încredere și piesele vor fi de calitate. Înainte de a trimite coletul, cei de la centru verifică atent piesa, pe bancul de lucru și la pachet oferă și o garanție de 3 luni.

În plus, ceea ce alegi de la dezmembrari auto in Craiova la Wolcar este de o compatibilitate 100%. Asta pentru că vei introduce în filtrul de căutare tipul de mașină și alte detalii și instant îți sunt oferite drept rezultat doar acele piese ce corespund cu mașina în cauză. Stocul este unul actualizat instant, așadar știi de la bun început ce disponibilitate există sau dacă poți comanda ceva de aici. Asta înseamnă stoc format din elemente de caroserie, elemente de interior, pentru motor printre altele.

Piese originale

Marele avantaj pe care îl au astfel de centre se referă la faptul că piesele originale sunt greu de găsit și dacă le găsești sau le comanzi atunci costurile sunt destul de mari. Mai ales dacă deții o mașină second-hand și nu ești unic proprietar, adică în funcție de gradul de uzură al mașinii, este mai avantajos să cauți piese de schimb la mâna a doua. Totuși, acestea trebuie să fie și utile, în sensul în care să nu își arate uzura.

Dacă ești în căutare de bară frontală, de volan sau o piesă din categoria de climatizare  vei găsi la Wolcar stoc generos din care să alegi. Poți comanda de oriunde din țară, primești coletul în timp util, iar dacă ești din Craiova poți comanda și ridica coletul de la sediul lor.

Nimic nu se compară cu bucuria de a găsi piesele auto necesare la un super preț. Pentru că știi că de data aceasta costurile sunt realmente în raport optim privind calitatea.

Află despre oferta Wolcar din cadrul paginii oficiale.

Contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *