Dacă mai toate serviciile sunt rapide astăzi, de ce nu și cele stomatologice să se alinieze acestui trend? Dincolo de faptul că suntem obișnuiți în zilele noastre să avem parte de rapiditate, când vine vorba de implant dentar pare o teamă ca ceva executat repede să fie și bun. Ei bine, se poate, și o dovedește clinica Dental Premier.

Un implant dentar Fast and Fixed îți aduce numeroase avantaje, și primul este chiar cel al danturii perfecte, obținută în cel mai scurt timp. Nu oriunde poți avea parte de un astfel de implant și de lucrare provizorie rapid montată. Dental Premier este clinica din București unde serviciile stomatologice sunt de top. Aparatura ultraperformantă și medicii specializați definesc această clinică. Cât despre implant, ce este diferit aici față de alte clinici se referă la sistemul german SKY FAST & FIXED Bredent.

Față de alte abordări de implantologie dentară, vorbim despre posibilitatea de a nu mai fi necesara adiția de os, sinus lifting, iar numărul de implanturi este redus. După operațiunea de inserare a implanturilor va fi realizată și lucrarea fixă provizorie, în 24 de ore pacientul având deja un zâmbet perfect, dantura completă.

Pentru o astfel de operațiune, pacientul trebuie să aibă mai mulți dinți lipsă decât cei ramași și, eventual, aceștia din urmă să aibă indicație de extracție. Mai mult decât atât, pentru operația de implant va fi folosită tehnologia PRGF®-Endoret®, ceea ce înseamnă că timpul de vindecare va fi unul mai scurt față de cazurile clasice.

Concret, procedura de implant începe cu un consult, când medicul decide ce este de făcut. Operația în sine va fi realizată sub anestezie locală, așadar, pacientul nu simte nimic. În aceeași ședință se vor realiza mai întâi extracțiile, dacă este cazul, implanturile, cu adiție osoasă în unele cazuri, și chiar remodelare gingivală. În total, inserarea de implant durează 2 ore per arcadă. Ulterior, în 24 de ore de la inserarea de implanturi, lucrarea provizorie fixă va fi atașată.

De ce Dental Premier:
  • Pentru că în scurt timp zâmbetul tău este complet și perfect.
  • Pentru că totul este de calitate, implanturile fiind din titan sau materiale de înaltă calitate 100% biocompatibile. Așadar, medicii asigură pacienții că rata de succes este de 100% și că nu sunt cazuri în care implantul nu a fost acceptat de organism.
  • Pentru că investești în dantura ta, ceea ce ar trebui să dureze ani de zile, așadar alegi ceva de calitate.

Accesează dentalpremier.ro pentru detalii și prețuri.

One Reply to “Implant dentar Fast and Fixed de la Dental Premier – află cum poți avea parte de dantură impecabilă în scurt timp”

  1. desi stiu ca nu doare la ce tehnologie se foloseste acum, am o teama de implant de mama-mama. Mi-e frica de pret, nu de altceva. Dar, daca trebuie, trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *