Ziua bună, oameni frumoși! Astăzi vorbim despre un brand drag mie, un brand descoperit cam acum un an, de care am fost impresionată la acea vreme. Părerea mea nu s-a schimbat, întrucât anul acesta, cei de la Eladerm au ales să ne fie sponsori la evenimentul Danube Bloggers Meet. Cine este această companie? Păi vă zic simplu – visul unui om de 30 de ani din Alba Iulia. Emanuel Lazăr este un tânăr farmacist care a decis să își ia inima în dinți și să realizeze dermatocosmetice care să facă concurență brandurilor consacrate. Ceea ce mi se pare foarte ok, pentru că de foarte multe ori, lumea alege brandul, dar uită să se informeze asupra compoziției. Iar compoziția lasă de multe ori de dorit, produsele conțin parfum, parabeni sau coloranți. Ei bine, pentru produsele Eladerm nu e cazul!

Pe lângă loțiunea micelară Micelium, pe care o cunosc foarte bine și o apreciez, și crema cu uree 20%, de data asta am avut ocazia să încerc și crema de față Hidraderm. Despre apa micelară nici nu vă pot spune foarte multe elemente în plus, v-am mai vorbit aici despre ea. Este minunată, curăță foarte bine, nu are parfum, nu are parabeni sau coloranți! Nu a provocat erupții, iritații, și atenție mare – nu se recomandă uzul pe ochi!

Crema Ureea 20%

Deși am avut ocazia să o testez acum un an de zile, nu am folosit-o decât o dată sau de două ori, apoi am uitat-o printr-un colț. Mare greșeală! Tind să cred că am făcut asta din cauza ambalajului mai puțin practic sub formă de borcănel. De data asta am primit-o sub formă de tub și am folosit-o extrem de des, e sfântă pentru mine! Conține vitaminele A și E, unt de shea și unt de cacao. Textura ei este foarte fină, dar intră în piele imediat. Deși pare că se topește la contactul cu pielea, nu e înecăcioasă. Hidratează perfect, mi se pare una din cele mai bune creme încercate de mine până acum! Eu am folosit-o pe mâini, dar am auzit păreri pozitive și despre utilizarea pe călcâie!

Crema Hidraderm

O opțiune pentru tenul uscat, pentru pielea deshidratată sau crăpată, crema Hidraderm este o soluție pentru cei care au nevoie de o refacere a barierei pielii și a nivelului optim de hidratare. Fără potențial de blocare a porilor, având o textură lejeră, e ideală pentru uzul zilnic. Cu toate acestea, m-aș îndrepta mai repede spre varianta aceleiași game, dar cu SPF 50+! E mult mai ok pentru un ten expus la soare, mai ales afectat de acizii AHA și BHA, cum folosesc eu.

Cred că producția de dermatocosmetice românești a început să ia amploare. Iar lucrul acesta nu poate decât să mă bucure. Sper ca și România să fie un punct important pe harta fabricării cosmeticelor și produselor de îngrijire de calitate! Cei de la Eladerm reprezintă în mod cert un pas înainte! Voi folosiți dermatocosmetice? Obișnuiți să verificați lista de ingrediente sau luați în considerare alte aspecte?

One Reply to “Cât de important este să folosim dermatocosmetice?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *