Ziua bună tuturor! În ziua de azi suntem înconjurați de foarte multă tehnologie, iar cele mai multe device-uri emit lumină albastră. Razele de la capătul albastru al spectrului au lungimi de undă mai scurte și mai multă energie. Pe lângă soare, ecranele dispozitivelor emit cea mai multă lumină de genul, care poate fi extrem de obositoare pentru ochi. Dacă stai foarte mult timp la calculator sau pe telefon, efectele nu sunt din cele mai plăcute – apar disconfortul și oboseala oculară, senzația de ochi uscați, dureri de cap și vederea încețoșată. De asemenea, o interogare a social media înainte de somn nu e cea mai bună idee, întrucât ecranele cu lumină albastră pot perturba somnul și ritmul circadian. Cea mai bună variantă pentru a-ți proteja ochii de lumina albastră sunt acești ochelari cu protecție pentru calculator. Eu am găsit modele faine la Lentiamo și am decis să îi încerc!

  • Cum alegi ochelarii potriviți pentru tine?

Sincer, mi-a plăcut totul la acest site! De la varietatea de modele, și nu numai de ochelari de protecție pentru calculator, ci și de ochelari de soare sau de lentile de contact, până la aplicația prin care poți încerca ochelarii. M-a ajutat foarte mut cea din urmă, dat fiind faptul că nu mă decideam deloc asupra unui model! Da, camera mea de la laptop nu e grozavă, însă ca idee, am văzut cam cum mi-ar sta cu unele perechi care îmi plăceau.

Ochelarii cu protecție pentru calculator de la Lentiamo au venit ambalați foarte profi, în cutie dedicată, toc de ochelari și cârpă pentru curățare. Eu am ales modelul Andrea Rose Gold și nu îmi pare rău deloc! Sunt creați la Praga, unde designerii și optometriștii și-au unit forțele pentru a ne oferi ochelari pentru calculator sau de soare pentru orice persoană, orice formă a feței și orice problemă. Lentilele sunt prevăzute cu un strat antireflex, hidrofob și antistatic, care protejează ochelarii nu numai de amprente și apă, ci și de praf și murdărie. De asemenea, oferă o protecție superioară mediei împotriva luminii albastre datorită tehnologiei Lentiamo Blue420 – aceasta crește confortul vizual și protecția ochilor, care la 420 nm o depășește pe cea a altor producători.

  • Materialele premium fac diferența

Ramele sunt super ușoare, deci și ochelarii sunt foarte comozi, fără a fi jenanți. Mi se potrivesc perfect! I-am folosit deja, chiar dacă nu mai lucrez la birou și nu mai stau toată ziua la calculator. Lucrez în vânzări, într-un magazin, și știți că acolo sunt acele neoane care obosesc ochii foarte repede. De asemenea, am și contact cu telefonul foarte des și mai lucrez și la calculator, ocazional. Mă ajută enorm, nu mai am acele flash-uri și acele dureri surde de cap după ce mă ridic de la laptop atunci când scriu pe blog ceva mai mult timp. Din punctul meu de vedere, fac o treabă extrem de bună!

Și cam așa arată modelul meu, potrivit pentru forma feței și pentru subton și culoarea părului. Big like pentru aceste detalii din site!
Voi folosiți ochelari de protecție pentru calculator? Eu mă bucur că i-am descoperit și știu că îmi vor fi de mare ajutor! Recomand tuturor care lucrează pe telefon, pe calculator, sau într-un mediu cu multă lumină artificială! Aștept să îmi spuneți ce ochelari v-au făcut cu ochiul de la Lentiamo.

8 Replies to “De ce să folosești ochelari cu protecție pentru calculator?

  1. Și eu folosesc ochelari pentru PC de la Lentiamo și pot spune că durerile zilnice de cap sunt o amintire. Recomand tuturor ochelarii pentru calculator!

  2. Foarte frumosi ochelarii tai! Iti sta bine cu forma si nuanta pe care le-ai ales. Am si eu ochelari de pe acest site si am fost multumita de calitatea lor. Mereu folosesc ochelari de protectie cand petrec timp in fata ecranelor. Sunt un real ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *