Ziua bună tuturor! Ultimele zile de vară ne fac viața și mai călduroasă decât era. Totodată, în plus față de transpirația insuportabilă mai aduc cu sine și alergii sau iritații. Tocmai de aceea, cine spune că nu trebuie nici să te speli prea des, nici prea rar, tind să cred că nu are dreptate. Personal, fac duș ori de câte ori simt că mă lipesc, chiar dacă asta înseamnă de 2-3 ori pe zi. Mai ales după efort fizic, chiar nu poți sta așa. Cred că bariera pielii nu este atât de sensibilă ca să nu se refacă după 2-3 dușuri. Foarte important, duș, nu baie fierbinte. Tototdată, cei care au copii știu cât este de important să folosești produse pentru cei mici, care sunt diferite de ale noastre. Sau există produse potrivite pentru toți, cum ar fi La Roche-Posay Gel de dus calmant .

Produsele Weleda – concepute în armonie cu natura

Am descoperit la Notino brandul Weleda, care are în componență atât produse pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Înființat în 1921 ca laborator farmaceutic, acest brand a ajuns să aibă reprezentanți în peste 50 de țări. Atuurile lor sunt acelea că folosesc ingrediente naturale, nu au conservanți artificiali. În plus, materia primă este obținută din agricultura organică. Ceea ce nu e rău deloc, ba din contră! Pentru cei mici este o ușurare, la fel și pentru cei sensibili. Astfel am ajuns să folosesc și eu Weleda Gel de duș și șampon pentru copii cu gălbenele. Nu irită pielea sau ochii și poate fi folosit și pe păr, și pe corp. Are extract de gălbenele, dar și ulei de susan și de migdale.

Și pentru că mi-a plăcut așa mult varianta asta, am decis să iau și Weleda cremă de duș și șampon pentru copii 2 in 1. Îmi plac produsele de genul, potrivite pentru orice tip de piele, care nu irită și nu fac mai mult rău. Pentru cei mici sunt o încântare, dar nici cei mari nu le vor refuza!

Toate aceste produse le găsiți pe Notino cu reduceri consistente. Eu vi le recomand pentru că mi-au plăcut consistența și acțiunea lor. Cred că dincolo de produsele pentru copii, sunt potrivite și pentru cei mari. Voi ce produse folosiți pentru cei mici?

7 Replies to “Cât de important e să folosim produse pentru cei mici?

  1. Produsele special dedicate pentru îngrijirea copiilor sunt foarte importante. Sunt delicate cu pielea, hidratante, nu conțin parfum sau alte ingrediente care ar putea agresa pielea.
    Pe cele recomandate de tine nu le-am folosit, dar am notat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *