Ziua bună, oameni faini! Folosesc acest produs Essence de ceva timp, dar niciodată nu am scris despre el. Am omis probabil, întrucât știu că l-am pomenit de foarte multe ori. Am văzut, ce-i drept, că se găsește mai greu, dar încă e disponibil în zona online. Essence I love color intensifying eyeshadow base este de fapt o bază ce prelungește viața fardurilor de pleoape. Asta e menirea ei pe pământ. O bază întotdeauna va ține machiajul mult mai mult și va intensifica nuanțele. Am văzut asta pe propria mea piele. Ideea este să nu uiți de ea. Un astfel de produs este extrem de util pe timp de vară, dar nu numai. Sunt persoane care au pleoapele uleioase, iar fardurile se strâng destul de repede în pliuri. Sunt farduri slabe calitativ, care dispar după 2-3 ore. Chestia asta poate fi combătută!

Această bază de la Essence vine în varianta de 4 ml, dar ține mult și bine! Eu am avut o perioadă în care nu am folosit-o, dar am constatat că e tot cea mai bună în domeniu, așa că… Din tot ce am folosit pe partea asta până acum, consider că baza I love color intensifying e cea mai ok ca și raport calitate-preț. Am găsit-o în online undeva la 14 lei, deci nu un preț foarte mare. Ținând cont că ajunge pentru câteva luni… eu zic că e mai mult decât ok. Să nu mai zic de faptul că își face treaba cu brio!

Se vede clar diferența de pigmentație a fardurilor fără (sus) și cu bază (jos). Culorile sunt mai intense, mai durabile, iar mie machiajul îmi rezistă o zi întreagă. Pur și simplu aplic baza, o întind uniform pe toată pleoapa, apoi aplic fardul. Simplu și ușor! Și am câștigat culoare și ore! Cred că un astfel de produs nu este folosit atât de des și de atât de multe persoane pe cât ar trebui. Prețul e mic, mic, așa că nu avem nicio scuză. Aplicarea se face curat, cu ajutorul aplicatorului din dotare, deci nu e nevoie de pensulă suplimentară.

Părerea mea despre brandul Essence este oricum una foarte bună. Au produse netestate pe animale, ceea ce e mai mult decât ok! Trebuie doar să știm ce să alegem pentru nevoile noastre. Dar rămân la impresia că baza pentru farduri ar trebui folosită mai des pentru un make-up mai rezistent! Voi folosiți acest gen de produs?

25 Replies to “Cât de importantă este baza pentru fardul de pleoape?

  1. Nu folosesc foarte des fard, dar atunci cand il aplic folosesc o baza in primul rand pentru ca machiajul sa reziste mai bine si apoi sa fie fixat cat mai frumos. Iubesc produsele Essence si am sa incerc si produsul asta de la ei

  2. Eu sunt pe sistem economie si cand mi-a recomandat o prietena baza pt fardul de ploape, am zis nu. E sigur un truc de marketing. Se poate si fara. Numai dupa ce m-a machiat o data am vazut diferenta. Chiar merita!

  3. avand tenul gras, la mine se formeaza acele linii deranjante pe ploape daca nu folosesc o baza buna. Asa ca, din experienta cred ca e vitata baza pentru orice tip de machiaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *