Ziua bună tuturor! Nu cred că este femeie care să spună că nu îi place la cumpărături. Până și eu, care chiar dacă îmi cumpăr ce am nevoie destul de repede, mai am momente în care îmi place să colind magazinele. Și dacă mai găsesc și ceva de cumpărat, e și mai bine. De aceea, destinația favorită de shopping rămâne tot mall-ul, dat fiind faptul că aici se reunesc cele mai faine magazine. Și pentru că Sinsay nu aveam în Brăila Mall, cineva de acolo s-a gândit că trebuie să aducă acest magazin. Așa că deschiderea a avut loc pe 2 septembrie, fapt care nu poate decât să ne bucure enorm! Pentru că magazinul Sinsay e unul din preferatele mele, unde plasam comenzi online destul de des. Dat fiind faptul că acum e și mai aproape de noi, mai bine!

În magazinul Sinsay sunt comercializate atât haine pentru cei mici, dar și pentru cei mari, precum și articole pentru casă. Îmi plac la nebunie colecțiile lor tematice, sunt foarte funky. De exemplu, acum au o colecție college, inspirată de colegiile americane, acele bluze și jachete faine, dar și una cu personaje din desene animate. Nu e doar pentru cei mici, e pentru femei ce nu ezită să își exprime personalitatea jucăușă!

New season, new me!

Dacă vara doar ce s-a încheiat, vă invit la o tură de shopping la Brăila Mall, pentru că aici chiar aveți cu ce să vă schimbați garderoba. Fie că vorbim de piese din denim sau de accesorii, pe toate le găsiți la Sinsay. Eu am multe haine de la ei și mă uitam recent la o pereche de ghete din acelea bej, care s-au tot purtat iarna trecută. Parcă tot îmi fac cu ochiul… Și nu uitați de papucii pufoși, că vine frigul, dar și de decorațiunile super drăguțe pentru casă. Că deh, sezon nou, decorațiuni noi!

La Brăila Mall ne pregătim de sezonul rece cu cele mai noi colecții și cele mai faine trenduri. Nu uita să descarci aplicația SPOT valabilă pentru iOS și Android ca să primești alte discount-uri la cumpărăturile tale! Ia cu tine aplicația SPOT de fiecare dată când vii la cumpărături, adună puncte și bucură-te de recompense exclusive, reduceri speciale și multe surprize. Devino utilizator SPOT în perioada 7-30 septembrie și poți câștiga 100 000 de puncte. Este simplu să transformi punctele SPOT în cele mai cool premii: vouchere de cumpărături cadou, bijuterii, servicii de frumusețe, accesorii și multe alte surprize. Ce zici, te-am convins, mergem la o tură de shopping?

8 Replies to “În sfârșit, Sinsay și la Brăila Mall!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *