Dacă ajungi în București și vrei să ai siguranța că apelezi la firma potrivită de rent a car, atunci site-ul traxrentacar.ro poate fi exact locul în care îți vei dori să ajungi. Atunci când serviciile care îți sunt puse la dispoziție se bazează pe profesionalism și seriozitate, nu poți avea decât o experiență plăcută, pe care îți vei dori poate să o repeți și cu altă ocazie.

Contextele în care serviciile de rent a car se pot dovedi o necesitate sunt dintre cele mai variate: poate mașina personală are o problemă și este în service, poate aterizezi pe Otopeni și ai nevoie de un mijloc de transport care să îți eficientizeze deplasările, poate urmează un eveniment deosebit și ai nevoie de o mașină mai specială, și așa mai departe. Cert este că indiferent de motiv, îți vei dori să beneficiezi de corectitudine din partea firmei de închirieri, deci nu îți vei permite să faci vreun compromis. Nici nu vrei să știi cât de multe sunt cele care au tot felul de costuri ascunse și te taxează la urmă, când te aștepți cel mai puțin la o surpriză, ca să îi zic așa, din partea celor pe care poate până în momentul respectiv i-ai considerat chiar persoane super de treabă. Motivele pe care le pot găsi sunt dintre cele mai variate: o zgârietură care poate era deja pe mașină, husa la mașină pătată și așa mai departe.

Așadar, dacă vrei să te scutești de astfel de experiente neplăcute, îți vei dori să colaborezi cu niște adevărați specialiști, oameni sinceri, care îți spun de la bun început cum se prezintă lucrurile. Ei bine, Trax Auto este un reper pentru mulți care ajung în capitală din diverse motive, respectiv care sunt din București si au nevoie de o mașină pentru o anumită perioadă determinată de timp. Oricare ar fi motivul pentru care tu ai nevoie de aceste servicii, iată care vor fi avantajele tale.

Ți se oferă transparență totală

Practic știi de la bun început ce primești în schimbul sumei pe care o plătești atunci când închiriezi o mașină. Știi exact suma de achitat per zi, condițiile pe care trebuie să te pliezi și avantajele tale, desigur. Orice ar putea reprezenta cost suplimentar ți se comunică înainte de a beneficia de serviciul propriu zis.

Poți opta pentru opțiuni suplimentare

 Ai posibilitatea să ceri ca mașina pe care o închiriezi să îți fie dotată cu GPS, spre exemplu, dacă nu ești din București și vrei să ai siguranța că nu vei colinda fără nicio noimă orașul sau împrejurimile. Cu ajutorul acestuia vei ști exact încotro te îndrepți și cum stă situația în trafic. De asemenea, poți cere scaun auto pentru bebe, dacă e cazul. Să nu omiți acest aspect dacă o să se afle și un copil la bord pentru că amenzile în acest sens pot fi destul de usturătoare și apoi nu poți să pui în pericol viața acestuia.

Ai disponibile mașini de la clasa mini până la cea de lux

În funcție de bugetul tău, te poți orienta după mașina care corespunde atât cu așteptările tale în ceea ce privește performanța, cât și suma de închiriere per zi.

Află mai multe despre închirierea prin Trax Auto pe pagina lor: traxrentacar.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *