Ziua bună tuturor! Azi m-am gândit să mai vorbim un pic despre rutina de îngrijire a părului, un subiect pe care l-am tot abordat aici, pe blog. Și pe care cred că-l voi mai aborda de fiecare dată când am ceva nou de spus. Și asta pentru că nu folosesc 1-2 produse de păr, ci tind spre un infinit! Adică am șamponul pe care-l schimb la o perioadă (mai lungă sau mai scurtă), dar pe care în principiu îl aleg pentru a avea efecte împotriva căderii părului, am un balsam (de obicei Kallos Go Go), am o mască, dar și numeroase spray-uri tratament. Voi ce părere aveți? Sunt mult produse, puține? Dar mai important – credeți că au vreun efect asupra sănătății părului?

tratament-partratament-par-2Ultimul produs de acest gen folosit este tratamentul bifazic cu colagen și acid hialuronic. Așa cum știți, aceste două ingrediente au un efect deosebit atât asupra părului, cât și asupra pielii. Dar aici au fost concentrate într-un amestec lichid pentru păr. Pe lângă ele, tratamentul mai conține keratină și shea. Și după cum știm, ar trebui să fie un adevărat boom nutritiv asupra părului nostru. Eu am mai folosit keratină lichidă în trecut și chiar am văzut o îmbunătățire pronunțată a firului de păr. Cădea mai puțin, era mai sănătos, cu mai puține vârfuri despicate.

img_20160918_135649 img_20160918_135654Are în componență și alcool și parfum, dar după jumătatea listei, deci dacă vă știți împotriva lor… Eu am preferat să mă axez asupra efectelor benefice: reface părul, îl hrănește și îi redă elasticitatea. Tot ce trebuie să faci este să agiți bine sticla și să pulverizezi lichidul pe păr, fără a-l mai clăti. N-am observat efecte în căderea părului – nici nu specifică! – dar am sesizat că părul e mai ”cuminte”, mai ușor de aranjat, mai sănătos, și deși l-am decolorat și l-am vopsit întruna, nu are daune majore! Nu e sârmos, nu e degradat, nu e ”mătură”. În plus, tratamentul are un miros plăcut, nu e uleios și nu lasă pe mâini o peliculă lipicioasă.

Poate că tratamente de tip spray nu fac minuni, dar eu consider că ajută foarte mult la întreținerea părului. Toate acele ingrediente active nu-s puse acolo în dorul lelii, ci vă zic că la mine au avut efect și chiar mă bucur că n-am rămas cheală după cât mi-am zăpăcit părul. Sigur, veți spune că asta nu e posibil, dar era posibil să fie ars, să fie în toate direcțiile, greu de pieptănat și de aranjat, aspru și cu urme vizibile de degradare, încât doar foarfeca ar fi fost soluția. În schimb, chiar o duce bine și crește repede! Acest tratament bifazic îl găsiți pe site-ul Triodeluxe și vi-l recomand cu drag!

Voi ați folosit produse Anian pentru păr? Cum vi se par? Le-ați tolerat bine? Au avut efect? Aștept să-mi povestiți și experiențele voastre!

8 Replies to “Ai încredere în tratamentele pentru păr?

  1. Chiar folosesc in prezent sampon Anian cu ulei de argan si shea ( parca), si chiar imi place. De obicei nu prea schimb samponul sau balsamul decat in cazul in care vad ca nu mai are niciun efecta supra parului. Inainte foloseam de la Nivea si chiar repara firul de par, din pacate nu oprea caderea parului si am fost nevoita sa-l schimb 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *