Nu ştiu dacă toate fetele sunt încântate de felul în care se îmbracă prietenii lor, iubiţii sau pur şi simplu, fraţii. Poate de multe ori avem senzaţia că a picat dulapul peste ei şi au ales cele mai nepotrivite haine, care nu asortează deloc (conform ochiului nostru critic) şi nu au nicio legătură cu locaţia în care urmează să meargă. Dacă nu îi putem schimba, măcar le putem sugera o transformare, un stil mai lejer, casual, ceva care să meargă pentru orice ieşire nepretenţioasă (nu ne băgăm la capitolul nunţi, unde stilul trebuie să fie impcabil!)
Dar azi vreau să vă propun câteva piese de rezistenţă, care ajută la crearea unui outfit potrivit oriunde. Toate piesele le-am ales de pe Imperator, adică dintr-un magazin online care se respectă şi comercializează doar lucrurile care merită să fie băgate în seamă!
Dacă toată lumea începe cu partea de sus, eu o să încep cu încălţămintea, pentru că mi se pare foarte important să nu apari cu ceva care nu te avantajează. În funcţie de pantofi poţi să-ţi alegi şi restul obiectelor. Cred că nu poţi da greş cu o pereche de adidaşi Nike Air Max, care sunt suficient de “cuminţi”, dar care pot fi combinaţi în diverse stiluri. Am ales negru, pentru că merg la orice şi nici nu se vede fiecare urmă de praf de pe ei.

La capitolul bluze, poate că ceva gen Crooks and Castles s-ar potrivi în peisaj. Am ales această bluză de trening cu imprimeu, tot neagră (ce pot să vă zic, ador negrul, iar pe bărbaţi am impresia că-i prinde mai bine decât pe noi) şi cu glugă, pentru un aer mai “gangsta”.

Ca pantaloni aş alege ori perechea bluzei Crooks and Castles, ori o pereche Jordan, mai simpli, pentru a nu încărca “peisajul”.

Din câteva piese simple am creat un outfit casual, potrivit pentru orice tip care vrea să iasă în evidenţă prin bun gust! În plus, pe Imperator, preţurile sunt accesibile şi ai garanţia unor produse de calitate. Aşa că…dă-i câteva idei bărbatului de lângă tine şi ai putea avea surpriza că se lasă influenţat în materie de modă!

2 Replies to “Influenţează-i stilul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *